Knihy, které rozbrečí

Nevzpomínám si na všechny, ale s jistotou vím o těchto:
Egypťan Sinuhet
Sophiina volba
Sbohem Charleston 1 a 2
Květy z půdy

A ještě to byla kniha Než jsem tě poznala, kterou jsem nedávno přečetla. Na film se kouknout teprve chystám.

Teď zrovna Není římského lidu. Jinak snad poprvé jsem u knihy brečela při četbě Malého prince. A spolehlivě mě rozplakal i Zaklínač.

Babička pozdravuje a omlouvá se; Muž jménem Ove; Harry Potter 6
Text příspěvku byl upraven 15.07.17 v 14:22

Naposledy mě rozbrečela "dětská" kniha Bratři Lví srdce od Astrid Lindgrenové. Švédské děti asi nebudou tak útlocitné jako já, věrný čtenář detektivek a thrillerů.

Mě naposledy rozbrečela kniha,kterou teď právě čtu Pán hor 2 od Hany Marie Körnerové

Čerstvě je to Smrt a jiné vrcholy mého života. Nerada bych však někoho odradila - knížka je fantastická a rozhodně mě nerozplakal konec :)

Teď jsem brečela 2 knížky za sebou - Než jsem tě poznala a Hvězdy nám nepřály.

Přiznávám, že já jsem schopná brečet téměř u všeho. Až se někdy divím, kde se ve mně tolik slz bere :-) Ale nejvíc si pamatuju, jak jsem brečela na konci knihy Philadelphia od Davise. Je to už strašně dávno a ještě jsem neznala ten film. Ale pamatuju si to, protože jsem zrovna jela v tramvaji a lidi na mě čučeli jako na blázna :-)

hmmm.....Terry Prattchet - NÁROD......a byla jsem z toho špatná ještě celý příští den.

Jak jsem už jednou psala, rozbrečím se nad knihou celkem snadno. A teď jsem měla "šťastnou" ruku hned dvakrát za sebou: Hrozny hněvu (Steinbeck) a Pan Pip (Jones). Obojí doporučuji.

Snídaně u Tiffanyho - Capote, četla jsem už asi 10x a vždycky si nakonci pobrečím. Ale má to i povzbuzující účinek a tak se k ní zas a zas vracím když mám splín.

Zrovna čtu Amok, mou první (a určitě ne poslední) knihu od Stefana Zweiga. Nádherné, zároveň smutné až depresivní

Netřeba mi hrabat se v knihovně. Když si chci poplakat, vytáhnu svůj důchodový výměr!

Tady byla Britt-Marie - jednu chvíli mi tekly krokodýlí slzy, jindy jsem se musela smát nahlas. Výborná knížka.
Vložit příspěvek