Knihy pod stromečkem aneb vaše vánoční knižní nadílka
Monika Pajerová - Vezměte s sebou květinu!
Ferrarová - Italština pro samouky a věčné začátečníky
Wagnerová - Pověsti staré Prahy
Liška - Panovníci českých zemí ve faktech, mýtech a otaznících
Paulus vs. Ihnačák
Sama jsem si nadělila: Cohen - Milá Páně
Letos byl úrodný rok:-)
zatím jsem dostala Dunu od Franka Herberta, od budouci tchyne nejespi knihu lady hrusky (verte mi ze ji vazne nechci :D) pocitam ze od pritele jeste dostanu nejaky ale nevim jaky :3
George R. R. Martin - Rytíř sedmi království
Jeffery Deaver - Sběratel kůží
Roman Vaněk - Snadno a rychle - 111 receptů pro všední den ( :) )
Wilbur Smith - Řeka bohů - bůh pouště
aneb velká spokojenost
Tak zatím jsem rozbalila od M. Connellyho Bohové viny a od S. Jordanové Nevítaní.
Dnes přišel zase Ježíšek a přinesl: R. Cook - Nákaza a Stážista,
D.P.Lyle - Hranice důvěry,
Ken Mc Clure - Bezmezná ctižádost,
K. Janouchová - Podváděná, Sesterstvo a Nalezenec.
A ode mne Ježíšek odnesl: Zajcev - Zápisky odstřelovače,
Petrusová - S hlavou v oblacích
J.Adler-Olsen - Washingtonský dekret
J. Kahoun - Chumelení a Knížkový pejsek.
Text příspěvku byl upraven 26.12.14 v 09:35
Sice jsem si přála knihu den co den, ale dostala jsem denik maleho poseroutky :-D zak proč ne? :-)
Dostala jsem to, co jsem si pořídila :D, jako každý rok, takže
Eragon: Průvodce po Alagaësii - Christopher Paoliny (je to už let, co jsem dočetla trilogii Dračí jezdci, ale s tímhle jsem stále otálela)
a Oslnivá čepel - Brent Weeks (snad mě tato série nadchne stejně jako Noční anděl).
Všechny díly Stopaře, Dlouhý, temný čas svačiny duše, 3 zeměplošské, Jazykové jednohubky, Literární poklesky, jednoho Jeevese v originále, Hlavu XXII. Jsem šťastná jak blecha!! :D
Alan & Barbara Peaseovi - Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách
Ree Drummondová - Z lodiček do traktoru
Michael Dahlie - Přběh Manhattanského smolaře
Dora Heldt - Dovolená s tátou
Emmy Laybourne - Monument 14
Takže spokojenost obrovská :)
Z letošních Vánoc mám opravdu radost :) Tak se podělím o knížky z mé nadílky:
E. Cline - Ready Player One
A.Condie - Dokonalý pár
A.Condie - Dokonalý sen
A.Condie - Dokonalý svět
L. J. Smith - Vášeň
L. J. Smith - Posedlost
L. J. Smith - Odhalení
K. Smith - Mess: The Manual of Accidents and Mistakes (z té mám největší radost)
Dostala jsem:
Zmizelá
Vypravěčka
Labyrint:útěk
Podivné město
Případ Amelia
Zářijová světla
Eleanor a Park
pll 10 :)
Já jsem si koupil Jo Nesbo - Přízrak a ségře John Green - Hvězdy nám nepřály a Papírová města. :)
Maximální spokojenost :) :
George R. R. Martin - Rytíř sedmi království
Stephen King - Pan Mercedes
Andrzej Sapkowski - Bouřková sezona
Jméno Větru
Strach moudrého muže
Vnější tma
Saeculum
Rozpolocení
Boj o trůn
Archiv
a sama sobě jsem dala Odkaz dračích jezdců -komplet :)
Žádnou:(((( Ale dostala jsem penízky a už vybírám jaké knihy si nakoupím!!!
Sorry, Otce prasátek a portfolio postav Zeměplochy (i když to až tak úplně knížka není):)
Václav Větvička - Moje květinová dobrá jitra (pro dobré spaní)
Peter Arnett - Od Vietnamu po Bagdád (uvidíme - reportér byl úžasný)
Lord Russel z Liverpoolu - Rytíři bušidó (pro špatné spaní)
Felix Gras - Marseillané (četla jsem jako holka)
A ještě něco, s čím se vytahuju a natřásám - Jan Havlasa - Roztříštěná duha - s osmdesáti Hokusaiovými ilustracemi a Hokusaiovými a Utamarovými dřevoryty Je tam i Hokusaiova Vlna - nádhera! V kůži vázané, v úžasném stavu, s věnováním autora.
Letos jsem dostala jednu, absolutně jsem ji nečekala a nesmírně mě potěšila: atlas Historica (http://www.databazeknih.cz/knihy/historica-velky-atlas-svetovych-dejin-s-vice-nez-1200-mapami-95837)
Raksa - Lord Russel z Liverpoolu - Rytíři bušidó ....tak to je síla !!!!
....nebudu psát co jsem dostal za knihy....po hodně dlouhé době jsem žádnou knihu před vánocemi nekoupil /která by byla moje tutovka ....vytáhl jsem z celoročního komína nakoupených knih tři knihy, které mi ježíšek naložil.....
...tak jsem se letos na vánoce nejvíce potěšil na několika kouscích komiksů - třeba Kasta Metabaronů, druhý díl Larssonova Milenia v komiksu, třetí kniha Hra o trůny v komiksu ....
dva komiksy Před strážci, Gaimana v komiksu Věční a 1602 ... ..............
Text příspěvku byl upraven 26.12.14 v 13:14
Já už ty Rytíře bušidó kdysi četla, jako holka. Ale pak nám je někdo šlohl. Teď je čte syn. Ale přiznám se, že když teď na ČT Art hráli čínský film Nanking, Nanking tak jsem se nedívala. Ony totiž i čínské veselohry jsou někdy drastické a film o Nankingu.... Už nemám ty nervy co za mlada...
Tak já dostal Stephena Kinga - Revival, Ryan Graudin - The Walled City, Amy Poehler - Yes Please a Oprah Winfrey - What I Know for Sure. :) Vše tedy anglické tituly no.
K Revival od Kinga jsem zasedl a nemohl se odtrhnout, vedle této knihy tak trochu lituji svého hodnocení u Doktora Spánka... :/ Stejně tak jsem to nevydržel a trochu nakoukl do knihy The Walled City od Ryan Graudin(ové). Takže velká spokojenost.
Vložit příspěvek