Knihy pod stromečkem aneb vaše vánoční knižní nadílka
I ja dostala knizky, ktere jsem si prala, za coz Jeziskovi moc dekuji. Tou prvni je www.databazeknih.cz/knihy/daleka-cesta-136098
no a tou druhou je Ticha noc. Ziju v Nizozemi a v knihkupectvi, ktere casto navstevuji, se me na prvni pohled zalibila kniha v pevne vazbe, je to spise urceno detem a je to pisen vsem velice znama ticha noc ve forme knihy a je teda v holandskem jazyce, ale to hlavni, co mne na ni tak zaujalo je, ze ji ilustrovala pani Maja Dusikova a na posledni strance je vanocni stromecek a ten vam zahraje tuto melodii, no krasa.Takze uz ted vim, ze tuto knizecku budu otvirat kazde vanoce.A ty ilustrace jsou vazne uzasne !
Bývá to u mě bohatší, letos jsem asi zlobila :-), ale nevadí, přesto mi udělaly radost Sedmilhářky
od Liane Moriarty, Tajemství porodní báby od Ebertové, Mrtvá šelma od Procházky a Smolíkové
a sama jsem si nadělila od Fieldingové Povídej, co vidíš.
Tak já letos našla po stromečkem Já, Poutník - Terry Hayes a Z Buicku 8 od Kinga :)
Ahoj! Nám Jéžíšek přinesl Hořící pokoj a Bohové viny. Pak ještě Hedvábníka. Už se těším jak se na to vrhnu.
Mě velmi překvapil můj milý, když mi naježil Harryho Pottera všech sedm knih.
Sice už jsem to četla a dvakrát, ale nedávno jsem se prý zmínila, že si je chci koupit.
On a knihy vůbec do kupy nejdou takže mě opravdu překvapil a nesmírně potěšil.
Já dostal "jen" Malého Prince ( ale mám doma 20 knih netknutých z antikvariátu, takže nemrzí )
Ježíšek mi nadělil tyto knihy:
1. Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel - Jonas Jonas
2.Místo určení neznámé - Agatha Christie
3.Umění - Andrew Graham-Dixon
4.Bestiář Harryho Pottera - Jody Revenson
Text příspěvku byl upraven 28.12.15 v 16:15
Švejka, protože žeru Haška a osoba která mi ho dala ho žere ještě víc - rozbalil sem a bylo mi zabaveno. A pak samozřejmě Strach moudrého muže, protože Jméno větru mě uchvatilo a další díl sem si přímo vyžádal. Plus poukaz do knihkupectví, asi nejlepší dar
Já našla pod stromečkem Jojo Moyesovou- Dívka, již jsi tu zanechal, e- knihu Dívka v pavoučí síti (tak se na ni těším, protože Milenium miluju) a pak ještě nějaké e-knihy, co dávali na alze při nákupu jako bonus :-) - Praha osudová a Maják od P.D. Jamesové
U mě Vlastimil Vondruška -Vražda na Bezdězu,Oldřich z Chlumu, od Jonase Jonassona Analfabetku,která uměla počítat a Putování za betlémy České republiky od Milana Zábranského
ahoj ja jsem našla pod stromečkem celou serii Selekce a knihu Eleanor a Park :).
Kavárnička v Kábulu, Srub, Švadlena s Dachau
Text příspěvku byl upraven 31.12.15 v 09:43
Mně Ježíšek letos nadělil:
Ada aneb žár
Jsou světla, která nevidíme
Rýmy pro kočku a pod psa
Já jsem dostal pod stromeček:
Nikola Tesla
Uzly a laso
Jan Šembera z Boskovic
Zlatodějové
Lodivod dunajský
Tajuplný ostrov
Já od Ježíška dostala:
Labyrint (1.-3.)
Rudá jako rubín
Zelená jako smaragd
Modrá jako safír
:)
Tak já dostala na ježíška jen jednu knihu: Jo Nesbo: Nemesis.
Ale sama jsem si pořídila - Jo Nesbo - Netopýr, Švábi.
Kepler - Stalker, Paganiniho smlouva.
U mě to bylo Umírající detektiv a Studie v šarlatové / A Study in Scarlet od A. C. Doyle.Jáma & kyvadlo a jiné fantastické povídky od E. A. Poe.
Já našla pod stromečkem:
Pod parou - Úžasná zeměplocha
Babička pozdravuje a omlouvá se
Čmeláci v srdci
Sedmilhářky
A dala jsem:
Soud padlých andělů 2x
Ta zrzavá - Saudková
Já měla pod stromečkem: dívka ve vlaku, polamane panenky a Anna krvi odena :)
Dostala jsem:
-M. Cunningham - Sněhová královna
-Green, Johnson, Myracle - Sněží, sněží...
-J. Winterson - Trhlina v čase
a darovala:
-C. Coulter - Píseň válečníka
-M. Balogh - Trochu svoji
-a nějaké dětské knížečky - Medvídek Pú apod. ;)
Já si přála obrovskou hromadu knížek,ale nakonec jsem pod stromečkem našla jenom tetralogii Odkaz drnčící jezdců.Eragon už mám za sebou a jsem vážně nadšená!!!
Já si knížky kupuji průběžně sám, tak se mnou Ježíšek tolik starostí neměl. Nicméně po jedné jsem prahnul a byla mimo mé finanční možnosti, tak mi bylo naježeno :-) http://www.databazeknih.cz/knihy/kmotr-pribehy-rodiny-dona-corleona-269122
Dostala jsem : Já poutník - Tarry Hayes a Z Buicku 8 - S. King
A nadělila jsem: Ještě jsem to já - Lisa Genova a Nezvěstná - Rachel Abbott
Vložit příspěvek