Které knihy vás při prvním čtení nadchly a při druhém zklamaly?
Já jsi myslím to co "denib" někomu se prostě nemusí líbit to , co druhému.
Audioknihy přečtených knih poslouchám před usnutím, když jsem příliš unavená na čtení, někdy když se do knihy nemůžu načíst, ale chci jí dát šanci...stork, možná opakované čtení nepřinese tolik nového, ale to od něj ani neočekávám. To je stejné, jako bych se neměla vracet na oblíbená místa, protože už jsem tam jednou byla.
já jsem si koupila dvě audio knihy, jedno pokračování Saturnina a pak Doktor proktor a cosi, ale zase se ukázalo, že syn rozbil přehrávač, takže jsem to ještě nevyzkusila. Jaký dobrý a dlouhodobě funkční přehrávač audio knih byste mi doporučili? chci s nimi získat vlastní zkušenost.
Jak encyklopedie píše, čtení podruhé, potřetí .... není o nucení. Je to každého možnost, schopnost a záliba. Co už jako nucení vnímám, jsou další příspěvky, které encyklopedie uvádí. Je mu to sice u jiných čtenářů jedno, jak opět píše, ale neustále cítí potřebu se k tomu vracet a vyvolávat v ostatních pocit, že jsou těmi čekišetrotl, protože se při čtení nechovají jako on.
Ponechme si svobodnou vůli. Dopřejme ji druhým. A nenálepkujme, prosím.
Text příspěvku byl upraven 16.05.18 v 13:29
mám koupená CD (nic staženého) a mám blackview600, ovšem v zacházení s mobilem jsem nemožná a koupila jsem si ho jen proto, že je v podstatě nerozbitný. Zkusím stáhnout na počítač,dík za radu a budu-li neúspěšná, zase požádá o radu
Jak už ve svém profilu uvádím, pokládám mnohé knihy především za lék, za balzám. Opakované čtení určitých přísně vybraných titulů je pro mne ekvivalentem opakované léčebné kůry. Mnohdy bývá i určitou "první pomocí."
U knih naučných jde o obnovení nabytých informací, hlubší pochopení textu, i pohled z nového úhlu vycházející ze zkušeností získaných v mezidobí.
Vložit příspěvek