Máte si s kým popovídat o knihách?
nelisy ne já jsem rád že mam nové čtení akorát mě trošku vylekalo jak si mě vybídla musím si knihu někde sehnat no a hurá do čtení
To vybídnutí bylo myšleno spíše do budoucna až bude chuť a čas se do čtení pustit tak se nezlob:-)
Mám dotaz, může se přidat kdokoliv. Potřebuji zjistit kolik knih bylo vydáno v nakladatelství Pantheon František Borový od spisovatele Anatole France v první polovině 20.století. Tuším, že by jich mělo být 24-27, ale nevím přesný počet a názvy knih. Poradíte někdo? Snad to dáme dohromady. Díky moc.
paya72- to je jiné téma, napiš do rubriky Hledám knihu...
A když už jsem tady, tak dodám, že Spasitel od Nesba mě zklamal. Načala jsem Sirotčinec slečny Peregrinové, je to splavné. Akorát jsem nečekala, že se tam bude cestovat v čase. Tak snad to dočtu. Tedy nic proti sci-fi nebo fantasy, ale tahle knížka začínala jako záhada k rozpletení.
No a kdo si chce smlsnout, zkuste Pondělí začíná v sobotu. Tyzik.cejka-ty ne!
tyzik.cejka-zkus Sirotčinec slečny Pergrinové pro podivné děti. Mám to rozečtený a dá se.
Ja nemám s kým hovoriť o knihách, nikto v mojom okolí nečíta nikto toľko, ako ja. No... iba jedna spolužiačka a jej trvá aj mesiac, kým prečíta 200 stranovú knihu, pričom mne to trvá asi 2-3 dni. Takže... preto som aj dosť uzavretá, neviem nájsť spoločnú reč s ostatnými... Keď príde reč na knihy (čo sa stáva málokedy) tak potom mám toho strašne veľa čo povedať...
Text příspěvku byl upraven 26.11.13 v 18:37
Perla - velmi mě Těší že Tvůj "ročník " čte . Držím palce ať to vydrží ;) . Tu nebo na CBDB , najdeš zpřísněné " blázny " do knížek. Kteří mají potřebu si povídat s knížkami .... . Ale jinak sem " normální " :D .
Jasné, tady si všichni povídají rádi ;-) a o knihách ze všeho nejradši :-)
Ďakujem. To bol aj jeden z dôvodov, prečo som sa zaregistrovala na túto stránku. Som rada, že, hoc aj cez internet môžem byť medzi ľuďmi, ktorý čítajú toľko ako ja.
Já takovej problém ani moc nemám, docela dost si povídám s někým o knihách. Hlavně se ségrou, trochu s kamarádkama, ale ty maj trochu jinej vkus než já... Se ségrou je to ale super, máme vkus celkem podobnej. Často večer ležíme v postelích a kecáme.:)
Barilac - musím se Vám přiznat že jsem v tomto " líný " čtenář . Vážnější " literatuře nerozumím , je na mě příliš těžká a nesrozumitelná . Vím že je chyba ve mě ..... . Zatím sem se zmohl Bouvard a Pécuchet aneb Byli jednou dva písaři . Krásný příběh , případně si přečtěte můj komentář .
Jak jsem psal v komentáři , zkusil jsem další díla . Ale zatím neúspěšně . Chtělo by to něco " lehčího " . Časem snad na něco narazím .
Tak to Vám závidím , kouknu na knihy ve Vašem profilu . Mohu ? ;) :D . V podstatě mám času dost . Čtu hodně , ale nejvíce v přes jarní a letní měsíce .
Hmm... Kafka. Mně Kafka nesedí a nemyslím, že by měl být součástí školní doporučené literatury a podobně. Řekla bych, že to, co napsal jsou tak niterné záležitosti, že jim nelze objektivně porozumět a najít si v nich může něco jen ten, kdo se cítí být na stejné vlně, jako třeba Barilac :-) Takže ano, čtětě Kafku, dává-li vám to něco... ale rozhodně bych si netroufla jeho díla rozebírat :-) vážně spíš jen z pohledu postřehů, věcí, co zaujaly...
Vložit příspěvek