Máte si s kým popovídat o knihách?
knedlik - peču vařím a rád . Jsem původem cukrář . Ale bohužel Tě musím zklamat holky neberu ;) .
knedlik - to ano , snad někdy na scuku ;) .
Barilac - teda vidím že Češi si najdou vždy nějaký zlepšovák :D
Jen jsou některé knihy , které si vyžadují určitý okruh čtenářů , komunity atd . Což mě tu chybí , na druhé straně nemohu mít vše ;) .
Barilac - to se těžko povídá . Nikdy člověk neví co čekat od druhých , když jde o kontroverzní témata která vybočují z normálu .... . Ať jde mé zkušenosti z dětství atd . V dnešní společnosti je i toto tabu . Ale to sem nepatří..... . Pevně doufám že to jednou tabu nebude..... .
Text příspěvku byl upraven 30.11.13 v 18:44
Barilac - až bude časem nějaký scuk . Snad se uvidíme a pokecáme . Napsalo mě pár uživatelů , se kterými máme podobné šrámy ..... vlastně jsem se poznali přes tyto knihy . Ale samozřejmě člověk se v tom nevrtá , jen to jde sním stále celý život. Na druhé straně sem rád , že tu " nejsem " sám . Dost často si povídáme . S nimi si mohu otevřeně povídat o knihách . Plánujeme že se sejdeme , což jsem moc rád . Jsme z různých koutů Čech .
Text příspěvku byl upraven 30.11.13 v 18:59
Mám velké plány . Až megalomanské :D . Společný scuk DK a CBDB . Posledni CBDB stál za to . Tak dlouho sem se nepobavil a těch knížek jsme probrali . Samozřejmě dávám zákaz co je lepší DK nebo CBDB , obě mám rád jaké jsou a basta ! A politiku také netahat ! Když budeš v Brně a budeš mít chuť poznat jednoho blázna :D stačí napsat ;)
Text příspěvku byl upraven 30.11.13 v 19:26
Barilac - To su rád ;)
když chce člověk odpočívat u knihy , doporučíte nějaký humoristický román ? Díky
Bouvard a Pécuchet aneb Byli jednou dva písaři. To sem četl . Velmi dobré čtení. Tak mrknu i na další jeho knihy i na toho Kafku , uvidím jestli mě sedne .
No, pokud máš rád černé grotesky, tak Jak jsem vyhrál válku je vcelku asi sázka na jistotu :-)
Jinak já čtu hodně ráda pratchettovky a teď jsem objevila skvělé fantasy od Neila Gaimana :-)
Barilac - to promiň že sem to nepochopil . Humor mám rád . Ale občas mě to nedochází :D .
knedlik - Ano Terryho sem probral na srazu CBDB s jednou čtenářkou . Jen mě doporučila to nečíst podle dílu , hned od začátku . Mrknu i na to ostatní . Děkuju .
No, ono je to asi jedno, čím se začne a čím se skončí :-) Některé na sebe sice volně navazují, ale člověka nijak neomezuje, když ten předchozí nečetl.
A není zač, samozřejmě :-)
knedlik - ;) ještě jednou díky . Jdu pro knížku sednou do ušáka a číst ;) . Pěkný večer všem .
Vložit příspěvek