Komentáře vs. Diskuze
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
Koka, popsala jsi to zcela výstižně.
K tomu chaosu, o kterém se zmiňuješ v závěru: Vyřešila by to možnost citace předchozích diskuzních příspěvků. Ta možnost tady není a občas mi to docela chybí - zvláště, když se přihlásím po čase a chtěl bych v diskuzi reagovat na některý zajímavý příspěvek - jenže ten už je odsunut mnoha jinými.
Byla to otázka věcná, nikoliv hodnotící úroveň komentáře. Dotyčná ve svém komentáři výslovně zmínila, že četla Jablko v překladu Viktora Janiše. A já o žádném jiném překladu těch povídek nevím.
Ne, vážně, ani nezodpovězení, ani přesunutí otázky se mě osobně nijak netkne. A folkloristka nejsem už vůbec. Opusťme toto téma. :-)
eraserhead, i jsem jednou napsala a efekt byl stejný, jako když napíšu svou otázku, či připomínku, do Diskuze:) Ta hloupost je v komentářích stále a zdá se, že ji některé uživatelky dále do svých příspěvků "kopírují"...
Opět velmi "kvalitní" příspěvky v komentářích ke knihám:
- "Být mužem, vzala bych si sebe" - já taky...
- "Rodina" - Právě čtu - zatím moc dobré. Barča
Text příspěvku byl upraven 09.06.16 v 18:31
To pobijecmuch: Nesmíš být tak trdý pobijeci.-) Ne každému je dáno... Ten první např. vystihuje moto doby, ve které žijeme....-))
binysek - klidně se můžete přiznat, že autorka toho prvního komentáře jste vy. Přesně váš styl. Kdo jiný by takovou hloupost také mohl napsat.
binysek - myslím, že tu opět s vámi ztrácím jen čas. Takže se uklidněte a běžte se přesunout do jiného vlákna, třeba jak se dostane ekniha do čtečky. :-)
pobijecmuch. Já se s Binýskem málokdy shodnu. a na máločem. ale že nemáš smysl pro humor, to je jistý.
Říkal jsem, že se vrátí, Dougu Badmane. A také jsem říkal, že s ním přijde zákon.
Když se opravdu chcete pobavit nebo rozčílit nebo zasmát nebo dojmout na komentářich, tak - a to si dělám vlastní reklamu, ano! - podívejte se do mého Profilu. Tam vkládám a občas i obměňuji zdejší výroky, které mě nadchnou nebo nějak - pozitivně či negativně - přivedou do úžasu. Snad se něco zalíbí i vám a počtete si, místo, abyste se tady hádali a vzájemně znevažovali!
...příspěvek jsem přesunul do správného topicu /viz web adresa od Naias
Text příspěvku byl upraven 09.06.16 v 21:10
binýsek krutopřísnej. A já to taky nevím. Anžádnou nemám, nemám ani televizi a teprve po vánocích jssi koupila první Ajfoun, i když funguje prima.
Ač nemám nic proti přesouvání mezi Komentáře a Diskuze, naopak. Přesto se zeptám, proč se stále přesouvají sem tam příspěvky ARosen?
http://www.databazeknih.cz/knihy/delirium-pandemonium-145503?c=all#c414973
http://www.databazeknih.cz/knihy/sila-vzdoru-116402?c=all#c414972
Jednak si už tím uvedené spoilery přečetli snad všichni, ale hlavně má slečna uživatelka příspěvky velmi zřetelně označené. Tudíž naplnila "pravidla". Na rozdíl od jiných, které dál zůstávají...
Text příspěvku byl upraven 11.06.16 v 13:04
sieno - zachránilas' mě. Už jsem si vážně myslela, že blbnu a octla jsem se v časové smyčce, když se mi zdálo, že snad už posedmé čtu tentýž komentář jako novinku, a ono to byl ve skutečnosti jen pořád dokola opakovaně napsaný "závažný moment" - že nějaká postava lehkovážně opustila jinou postavu, protože jí zavřely do místnosti s další postavu , a tak si nejspíš řekla to, co nám normálně říká lidová "moudrost" - že lepší vrabec v hrsti ... A kvůli tomu je takové pozdvižení na DK ?
Někteří notorici si nemohou pomoct a pořád dokola zakládají nové diskuze o ničem, dokonce k tomu zneužijí i jeden z nejoriginálnějších literárních zjevů - Puškina; jiní zas pořád dokola píšou významný komentář, bez něhož by Delírium nebylo úplné. No fakt - delírium.
Nic proti nikomu, ale takhle vypadají komentáře ke knihám od člověka s IQ 70.... :-D http://www.databazeknih.cz/komentare-knihy/majik1-148373
Když někdo vkládá bláboly na tyto stránky, stávají se ty bláboly veřejnými a blábolivost dotyčného je tudíž také veřejnou věcí.
To LordSnape: Sice jsem si přečetla jen pár ale až na jistou stereotypnost a malou vypovídající hodnotu, neshledávám, že by byli úplně nejhorší a pochybuju, že má daný uživatel/ka pouhých 70 IQ, pochybuju, že s takovým iQ by vůbec dokázal číst, nemluvě o tom, že o deset stupňů míň na škále, ty lidi neumí ani sami jíst...
Nebyla bych tedy tak tvrdá lorde...
Tady asi někdo nechápe sarkasmus, že Marthas. Je to spíše k pláči, než k zasmání ale. Vždy jsem věřil, že lidé, co pravidelně čtou, se umí nějak vyjadřovat, a to jak ústně i písemně a mají bohatou slovní zásobu. :-) Tvrdý jsem, protože to je moje normálno. Jo a jak poznamenal woodward, ve chvíli, kdy jsi na veřejném webu, musíš očekávat, že budeš vidět a lidé na tebe budou reagovat.
Text příspěvku byl upraven 04.07.16 v 15:05
Vložit příspěvek