Odznáčky apod.

DISKUZE » Nápady na vylepšení webu

R.E.M.
R.E.M. 09.08.2024 v 21:24

Terva - to bylo jen takové zamyšlení k mému používání DK... :)

Knihotéku používám stejně - abychom nekoupili knihy 2x. Eviduji si i knihy, které jsem koupila jako dárek v širší rodině...

Všeobecně, tedy mimo nesprávné údaje a účelový balast, proti odznakům nic nemám, pokud to má někdo jako motivaci, zábavu... Míjí mě to a současně nevadí, pokud to nebude snižovat kvalitu údajů na DK.

Stejně to mám s čtenářskou výzvou, neplním ji, nevadí mi

Tedy neplním, poprvé jsem ze zábavy zkusila přiřadit Přečtené knihy k výzvě a splnila jsem „bez původního záměru" všechny body ČV kromě jedné. Tak tu jedinou, poslední chybějící jsem si vybrala a přečetla záměrně kvůli ČV. Zapadala tam, tak proč ne. :)

Text příspěvku byl upraven 09.08.24 v 21:28

Terva
Terva 09.08.2024 v 21:30

R.E.M.

Souhlas. Jde jen o to nakolik to budou lovci odznaků přehánět - viz třeba doporučená kniha u 40% hodnocení.
Mě osobně to baví. Během těch dvou hodin kecání tady na diskuzi jsem si přidal další čtyři odznaky :-D

Terva
Terva 09.08.2024 v 21:31

Lenka.Vílka

Jo, vadí. Fotka mého pokoje se tak dostala o další dva centimetry pod vobraz :-) :-) :-)
PS - Neměla bys raději něco číst?

Hana H.
Hana H. 09.08.2024 v 21:33

Uživatel svůj příspěvek odstranil.

R.E.M.
R.E.M. 09.08.2024 v 21:34

Terva - mj. mám čtení a DK taky jako zábavu (třeba zrovna i diskuze).

mi-nul-o
mi-nul-o 09.08.2024 v 21:35

Terva: Prosím tě, odkud čerpáš ty nové knihy? Mně vždycky přišlo, že tady všechno je a přidávám jen občas nějakou starší, která nikoho asi nezajímala, až mě. :))

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka 09.08.2024 v 21:36

Terva: třeba Baziliška? :O

Terva
Terva 09.08.2024 v 21:37

Hana H.

Beru to zcela vážně!
Přidávám emoci NADŠENÍ a jdu na pivo. (tedy, jdu si pro pivo do lednice)
Dobrou :-)

R.E.M.
R.E.M. 09.08.2024 v 21:41

mi - nul - o:

Nejsem sice Terva... ale dovolím si i tak odpovědět. :)

Občas najdu knihu v novinkách nakladatelství a pokud není na DK, přidám ji tu.
Taky přidávám další (nová i starší) vydání, které tu ještě nejsou. Dost často tu chybí některá vydání.

Text příspěvku byl upraven 09.08.24 v 21:41

Terva
Terva 09.08.2024 v 21:41

Lenka.Vílka

Třeba. Nebo BEDNY - zabít sráče? Abys mohla doplnit emoce a rychlost čtení.
Vlastně ne, to by bylo na dlouhou dobu :-) :-) :-) dej si mango(a)

Terva
Terva 09.08.2024 v 21:44

R.E.M.

Já přidávám knihy, které nikoho nezajímají. Ale pokud mi je nemažou, tak dobrý bodík do oznaků :-)
Já prostě těm rychlíkům, co vkládaj knihy nestačím. Najdu knihu, řeknu jů-kniha, tu vložím na DK. Jo, a ona už tu dvě hodiny je - vložil Pobíječmuch, Lenka.Vílka nebo Elfos.
Tak že plýva na Tervu!!!!

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka 09.08.2024 v 21:45

Terva: tak já jdu raději pokračovat v seriálu. Tak jsou emoce na 257%...

Terva
Terva 09.08.2024 v 21:47

Lenka.Vílka

Máš číst!!! Přidávat Odznaky, Emoce, Nemoce a pokud koukáš už konečně na Boys, tak i prostředníčky.
Užívej!

R.E.M.
R.E.M. 09.08.2024 v 21:52

Terva - co člověk, to originál.

Jsem prostě „neodznáčková". :-))

A dost blbinek - jdu si (ne)rozumně číst.
Pěkný večer

Terva
Terva 09.08.2024 v 21:52

R.E.M.

Javor!

Terva
Terva 09.08.2024 v 21:54

R.E.M.

Tedy jasan! Já poslouchám Pink Floyd a dodávám ke knihám Rychlost a Emoce. Moc rychle mi to nejde.
Užívejte blbinek a rozumně si čtěte :-)

Text příspěvku byl upraven 09.08.24 v 21:54

Hana H.
Hana H. 10.08.2024 v 05:23

Terva - no, pořád mi tedy připadá, že švejkujete, ale to je můj problém, že nevěřím, že by někdo mohl myslet honbu za "odznaky" vážně. Každopádně jsem se večer vašimi příspěvky pobavila, díky za to. A jdu raději mazat, ať mi nedejbože "odznaky" nenaskakují. Nějak mi to bohužel připomíná odznáčky s Leninem za odměnu v hodinách ruštiny.

Terva
Terva 10.08.2024 v 10:42

Hana H.

Já myslel, že Odznaky maj v uživatelích probudit kreativitu, a chuť se rozvíjet. Je škoda, že to berete tak zpátečnicky. Jsem rád, že jste se bavila. Mimo jiné, nebýt Odznaků, ani bych na této diskuzi nebyl. Tak běžte rychle mazat, já si jdu číst.

mi-nul-o
mi-nul-o 10.08.2024 v 10:54

Hana H. : Naprosto vás chápu. A že zpatecnicke? Zavděčit všem se holt nejde. :))

Terva
Terva 10.08.2024 v 11:00

mi-nul-o

A není to zpátečnické?
Zdá se vám to jako pokrok, začít mazat diskuzi, Doporučené knihy, a nebo přidělené palce za komentáře, jen proto, že za to nechcete Odznak? Mě to připadá smutné . . . a vím, že pan Dan tím sledoval úplně něco jiného - jen ne mazání již napsaného. Ale ve své podstatě je to aktivita a tak se taky zavděčíte :-)

mi-nul-o
mi-nul-o 10.08.2024 v 11:50

Teeva: Za mě je to spíš konzervatismus než zpatecnictvi.. Slovickareni. :)) Pardon za ne-diakritiku.

Mně se odznaky nelíbí, nechci je tu, ale když už jsou, tak si některé pro mě snadno splnitelne splním, no. Ať to v profilu vypadá "hezky". - Že by to byla rezignace? Přizpůsobení se novotám? :D

Terva
Terva 10.08.2024 v 11:52

mi-nul-o

Podle mě je to pudové. Buď to pude a nebo to nepude :-) :-) :-)

Hana H.
Hana H. 10.08.2024 v 12:23

Uživatel svůj příspěvek odstranil.

Terva
Terva 10.08.2024 v 12:35

Hana H.

Hele, mě v profilu taky vaděj. To jsem psal už několikrát. Odznaky maj bej v části "Řebříčky" nebo samostatně v sekci "Statistiky"

Ano, rozvíjejí.
Já díky nim zjistil, jak přidávat knihy do "Podobné knihy", začal jsem vkládat štítky - před tím jsem nevěděl, že jsou v profilu knihy a nebo jsem si dodělal šest čtenářských výzev. Díky mě se sem dostaly další dva uživatelé. A nebo jsem vůbec netušil, jak přidávat knihy do seznamu jiných uživatelů. Díky systému ODZNAKY jsem tohle zjistil. Asi to vědí všichni uživatelé, jsou chytřejší než já a já byl jen pozadu . . . a teď jsem o poznání dál. A vůbec nevidím důvod proč v tom nepokračovat a místo toho to mám začít všechno mazat?
Ale to se furt opakuju. Pokud to neuznáváte, tak už se mě na to neptejte. Vše bylo řečeno. Bez urážky.

Atuin
Atuin 10.08.2024 v 13:07

Dotaz : A kde na vas ( Hana H ) odznaky vyskakují. Já jsem si jich vsimla v radce pouze na profilu a jinak jinde. Osobně jsem si jich všimla až díky této diskuzi a z rovnováhy mě to nevyhodilo. Vúbec mě to nezajím, ale chapu že mnohe to muze ruzně motivovat a pobláznit ( v tom dobrém) . Jsem si jistá že nikomu překážet nemohou.

Text příspěvku byl upraven 10.08.24 v 13:07

Vložit příspěvek