Pár nápadů na vylepšení webu
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
Adria Orici: Dan by ale patrně raději slyšel důvod, proč to udělat. Že není důvod to neudělat, mi nepřijde jako nejvhodnější důvod, proč to udělat :-). Ona třímetrová betonová zeď s otevřenými dveřmi, které nelze zamknout, bezpečnosti nepřidá. Ale té práce ji postavit... A k čemu vlastně taková "bezpečnost"? Proč pak takové fotky dávat na ty internety? (Pouze řečnická otázka.)
Po stěhování si rovnám knihovnu a našla jsem mnoho knih, které chci zařadit mezi přečtené. Jedná se většinou o knihy pro děti a mládež. Šlo by nějak zařadit tyto knihy na konec seznamu mých přečtených knih do jakéhosi pravěku?
@verbula stačí, když si změníš datum přečtení, aby bylo starší než u první knížky, kterou tu máš dosud
verbula, ještě doplním, když si jako obě data (začátek i konec čtení) dáš 00.00.0000, tak se na místo data přečtení nenapíše nic a zařadí se ti to úplně na konec. To je dobrý v případě, kdy jenom víš, že jsi knihu četla, ale nevíš už ani rok.
Předpokládám, že ta nová grafika, která mě teď odpoledne tak zaskočila, že jsem ani nevěřila, že jsem na DK, je ještě ve výstavbě a jsem zvědavá, jak bude vypadat nové logo DK - bude to konečně ta vítězná broskev z letní fotosoutěže?
Už teď však oznamuji, že se mi nelíbí, že blogy zmizely z "hlavní nabídky" na liště a přesunuly se k nápovědě, žebříčkům a podobným položkám.
Nová grafika, hm, nevypadá to špatně, ale v Opeře v.24 zmizelo vlevo nahoře logo Datatabazeknih. Chyba je Operou nebo tam bude nové logo ?
Jestli jsou blogy nahoře nebo vpravo, nebo dole je mi vcelku jedno.
S novým nastavením stránky zmizela i jména autorů knih - ve všech kategoriích, v Nových knihách, Bazaru a pod. Chybí mi to, názvy mi samy o sobě nic neřeknou, jméno spisovatele ano.
Text příspěvku byl upraven 05.10.14 v 18:47
Myslím, že to, co teď vidíme, ještě není verze "final", a zbývá jen doufat, že zítra, až se probudíme, bude DK opět hezká, čitelná, a věci budou "na svém místě".
siena - děkuji za informaci.
V Chrome logo vidím, tak jsem se chtěl jen zeptat. Ale asi to opravdu není ještě finál verze.
Tak logo se už ukázalo i v Opeře. Jména autorů vidím, prostě zatím už vše OK.
Jako je co zlepšovat. Rozhodně mi vadí font písma, jinak je mi to jedno, protože to beru tak, že je to o zvyku. Mám Firefox a logo mám taky sotva půl hodiny. :-)
Jinak podle Dana je horní lišta seřazena dle měření počtu clicků. To by mě zajímalo, jestli na ty blogy skutečně nikdo nechodí, když jsou až poslední. :-D
Text příspěvku byl upraven 05.10.14 v 19:17
pobijecmuch: jsem slepá nebo blbnu? Já blogy v horní liště nemám, ani když jsem se odhlásila a znovu přihlásila. Blogy vidím vpravo, v sloupci, kde jsou soutěže, žebříčky, štítky, statistiky apod.
Překvapuje mě, že Seznamy jsou i v liště, i v tom sloupci, což zřejmě je stav "ve vývinu", proto si ukládám zdrženlivost v komentování změn a počkám, až se to usadí.
Ahoj
V knihovně mají takovou funkci,že mi můžou říct za kolik peněz jsem si ten který rok napůjčoval knih.Nemohlo by se to tu udělat taky?Jako,že bych věděl kolik knih a za kolik jsem přečetl.A kdyby se mi to ještě rozdělilo na e-knihy a papírové bylo by super.Dík
Tohle mi nedělejte..To je podobný pocit, jako když člověk otevře omylem dveře do bytu o patro níž a zůstane v šoku, co se stalo s jeho bytem.
No, ještě že na úvodní stránce zůstala možnost "odhlásit"
Mám podobný pocit jako Jarisko2!
PS: Předpokládám, že nikomu nevadí, že je tu to celé v bílém, za chvíli z toho člověka bolí oči, nemluvě o tom, že to asi není koncipované pro monitory s menší šířkou než je 18 palců, já jej mám a některé věci se mi tam vcelku nevejdou!!:/
Doufám, že si zvyknu ale moc jistá si tím nejsem!
....no já za sebe mohu říci, že to je po dlouhé době /kdy se tu vyskytovaly populární nicky a zasíraly zdejší stránky/ naprosté zděšení ....... úpravy hlavičky databáze do bíla jsou naprosto nevhodné .... je to můj názor a nemusí s ním nikdo souhlasit
Nevím, nakolik je tento vzhled stránek definitivní, ale příliš se mi nelíbí.
Pajonku, nemusím, ale souhlasím s Vámi a myslím, že je nás víc.
Marthas mám podobný problém. Velikost písma se mi zdá neúměrná k velikosti obrazovky...
Text příspěvku byl upraven 05.10.14 v 21:23
To ohledně té bílé jsme už řešili i v komentářích na FB... Cituji: "Pokud jde o světlejší barvu, ubylo z hlavičky webu červené, ale jen trošku, žádná rapidní změna."
LordSnape: Ano, jistě ale tato připomínka počítá s tím, že každý má facebook, že!
Vložit příspěvek