Pár nápadů na vylepšení webu
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
Není žádný důkaz, co většina uživatelů preferuje. Prosím ponechat seznamy takto, děkuji.
Text příspěvku byl upraven 24.10.24 v 21:47
Abikk: Chápem, že by ste to uvítali, ale mne osobne by to vadilo, zneprehľadňovalo a zbytočne zaberalo miesto. A myslím, že takých je nás viac...
Ten vlastný zoznam je na to ako stvorený. Mne napríklad v menu chýba položka "zaujalo ma", tak som si kedysi vytvorila vlastný zoznam a som spokojná :)
Azizi: jasně rozumím, toto vlákno asi není pro mně. Já myslela, že je to pro návrhy na vylepšení a že mi třeba odpoví někdo, kdo ta vylepšení dělá a né, že se tu jen lidi dohadují, co komu vyhovuje a nebo ne :o) Díky a omlouvám se, já se bez toho obejdu jako doposud ;o) Fakt, nic ve zlém.
Text příspěvku byl upraven 24.10.24 v 22:07
To Abikk: Nikdo vám nebrání si danou audioknihu přidat a to třeba bez obrázku. Jsme koneckonců uživatelská databáze. Mimochodem sníte -li o horké lince na admina, nikdo vám nebrání použít sekci Napište nám v patičce webu a kontaktovat se svým návrhem Technickou podporu. Uvidíte, zda vám vyhoví.
Toto je překvapivě uživatelské fórum.
Text příspěvku byl upraven 24.10.24 v 22:45
Abikk: já tohle vlákno vždycky brala jako vlákno, kde se diskutuje, ne kde dostanete odpověď: Budeme o tom přemýšlet. A žádný uživatel se neozve.
Váš nápad by byl dobrý za jediné podmínky: šly by skrýt řádky, které vidět nechci. Protože třeba já sama za sebe nepotřebuju vidět kolonku, kterou nepoužívám. Dobrá rada nad zlato je samozřejmě "Ignoruj to.", jenže jak se ukázalo, třeba ohledně odznaků, dost lidí tohle nedává. Za mě jsou na tohle ideální právě seznamy, kam si potom můžete dát všechny slyšené kousky. I ty, které tady nejsou vedené. A má to též jednu velkou výhodu. Můžete si tam dopsat i poznámku, pokud se jednalo i inscenaci, což je formát, který se sem nevkládá.
Dobrý den, uvítala bych možnost filtrovat v přečtených podle typu knihy (kniha, e-kniha, audiokniha). Tento filtr mi také chybí v knihotéce, tam navíc nejde přidat tutéž knihu v různých vydáních :(
jana-edita: ano, jde to. Stejně jako lze číst různá vydání, lze dát do knihotéky různá vydání. Ozubené kolečko, které se vám ukáže, když dáváte do knihotéky a přečtených, přes něj (dát znovu do, nebo jak je to tam psané) vyberete svoje další vydání. Takže ano, do knihotéky lze přidat všechno. I kdyby jste měla osm vydání z deseti, můžete si tam naklikat všech osm.
Filtrování je věc jiná. Ale vložit různá vydání lze :)
Souhlasím s Eldar80 ohledně skrytých seznamů...
Text příspěvku byl upraven 26.10.24 v 13:47
Díky, Dane, za to, že se konečně po letech dají vyfiltrovat knihy podle žánru i přímo u jednotlivých vydavatelství. Jen ještě musím vyzkoušet, jak to dobře funguje. I když pro mě je už krapet pozdě, věřím, že ostatní uživatelé to jistě ocení.
Ad: Dnešní https://www.databazeknih.cz/novinky-na-webu a na Fb : "Na stránce s detailem nakladatelství můžete nově filtrovat podle žánrů. Totéž i v detailu seznamu.."
Text příspěvku byl upraven 26.10.24 v 20:03
Marthas: Super, len mne to filtrovanie v zoznamoch akosi nefunguje. Dala som vyhľadať sci-fi a vyhodilo mi to aj fantasy knihy a pod.
Inak kde nájdem tie novinky na webe prosím? Aspoň teda na mobile to neviem nájsť.
To Azizi: Prolink nestačí či nefunguje? Jinak jsou v patičce webu, v Nápovědě, bod 6. Novinky na webu. Mně osobně přijde, že se hůře hledají obzvlášť nováčkům a uživatelům, co to dlouho nebyli, proto jsem tam dávala ten link,-)
JInak s vyhledáváním je tu kříž, tohle mi dělával i hlavní filtr v sekci Knihy, takže mě to zase tak nepřekvapuje.
Marthas: Jasné, funguje :) Len som chcela vedieť do budúcna. Viem, že ešte kedysi dávno som si ich prezerala, ale totálne som na to musela zabudnúť. Ty jo, je to dosť zastrčené, tam by mi asi nenapadlo hľadať :D
Nedávno som prvý krát písala do sekcie "napište nám" a potešila ma rýchla a kladná odpoveď. Tak keď to nebude fungovať ešte pár dní, tak možno napíšem. Alebo sa kľudne niekto toho ujmite. Nie som si istá nakoľko je čítané kompetentnými toto fórum...
EDIT.: Tak som prekonala svoju lenivosť :D a napísala som na podporu.
Text příspěvku byl upraven 27.10.24 v 20:08
To Azizi: To jsem ráda, že to vím. Dobře. To se vám nedivím. No právě, je to tak zastrčené, že se o tom dozví pouze ten, který ví, kde má hledat anebo má Fb a kanál DK ve sledovaných.
To jo, odpovídají rychle, co mám zkušenosti, ale ... V tom bych vám nebránila, i když ve filtrování se tady hrabalo už několikrát, a že by to filtrovalo lépe, se mi fakt nezdá. Když hledám autora a nenacvakám tam kompletní jméno i s přijmením, tak se můžu vsadit, že tam budou všichni autoři, kteří se tak jmenují, až na toho, co hledám. Nemluvě o tom, že hledám -li knihu, tak pokud je to novinka, tak našeptávač nabídne všechny díly, té série a novinku ne. Nejjednodušší by se jevilo se na našeptávač vyprdnout a rovnou to odentrovat, s tím jsem ale už měla taky potíže. To taky nevím.
Tak se uvidí.
Vložit příspěvek