Pár nápadů na vylepšení webu

DISKUZE » Nápady na vylepšení webu

kapr
kapr 16.08.2017 v 14:18

Myslím, že se tady na DK nenajde ani jeden uživatel, který by chtěl hry zlikvidovat, nebo jakkoliv jinak znevýhodnit. Moje představa je taková, že bude jejich provoz probíhat zcela tak jako dosud, ale pod oddělenou hlavičkou nazývající se například knižní kvizy.

Schválně jsem se byl teď podívat na diskuzi. "Diskuzní příspěvky" byly tentokrát neobvykle dlouhé, obsažné a smysluplné. Nejčastěji tomu ovšem bývá naopak. Přesto to sem vkládám jako názornou ukázku toho jaký prostor tyto kvízy zaujímají a do jaké míry narušují možnost vůbec sledovat diskuzi jako takovou.

Jak jsem již při vkládání příspěvku uvedl zde jsem umístil překopírovanou část po sobě jdoucích příspěvků z dnešní "diskuze" jako ilustraci současného stavu úsek od 13:25 do 13:54 kterou jsem již při jejím vkládání byl rozhodnut do večera smazat tak aby tady dlouhodobě neblokovala korektní diskuzi.

Přesto sem (namísto toho) vkládám odkaz, aby se každý mohl podívat jak onen přehled aktuálních "diskuzních" příspěvků v okamžiku když toto právě čtete vypadá:

databazeknih.cz/diskuze

Bohužel často jsou vidět příspěvky jednověté, trojslovné a blokující jakékoliv informace.
Ještě jednou, naprosto nic proti této zábavě, (která je často i určitým sebevzděláním), nemám.

Jenom mi velice vadí snaha skladovat v téže nádobě mléko a sůl současně.

Text příspěvku byl upraven 17.08.17 v 09:03

pobijecmuch
pobijecmuch 16.08.2017 v 15:48

Vlákno Chyby na webu se vůbec neukazuje v nejnovějších příspěvcích. Tak proč by se nadalo něco podobného udělat s tou Volnou diskuzí. Zvlášť některé témata, které nemají nic společného s literaturou. A je jich tam hodně.

Text příspěvku byl upraven 16.08.17 v 15:48

Lector
Lector 16.08.2017 v 15:48

Uživatel svůj příspěvek odstranil.

Eicherik
Eicherik 17.08.2017 v 10:29

Dovedu si představit stránku Diskuze, kde pod hlavním nápisem by byli čtyři hlavní témata: 1. O knihách (a autorech) 2. Volná diskuze 3. Hry 4. Nápady na vylepšení na webu (chyby na webu).
Po odkliknutí Diskuze by se objevili 4 zmíněné okruhy, přičemž 1. O knihách by byl nastavený jako výchozí. Nápis O knihách by byl podtržený a pod ním by byli nejnovější příspěvky z tohoto okruhu. Kdo by chtěl přejít na Hry, tak by je odklikl a nápis Hry by byl podtržený a pod ním by se opět objevili nejnovější příspěvky.
Okruhy mohou být samozřejmě pojmenovány jinak a může jich být jiný počet.

Okruh O knihách, o který se zde vede delší dobu bitva by měl mít ovšem taky nějaký "pohyb". Chápu, že někomu vadí, že když sem někdo nakoukne tak mu některé příspěvky mohou připadat neseriózní, ale pokud na okruh O knihách bude sedat prach, tak to webu taky moc neprospěje.

Dan
Dan 17.08.2017 v 10:39

Díky za tipy, také se nad tím zamyslím.

bubka
bubka 17.08.2017 v 14:14

po pročtení této diskuze skoro se chce říci o ničem,, říkám, že "hry" dají čtenáři a návštěvníkovi podstatě více informací o literatuře nežli mlácení prázdné slámy, za což 99% nápadů považuji.

LordSnape
LordSnape 17.08.2017 v 18:01

@bubka Tak běžte honem rychle hrát! :-D :-D :-D Tady z toho možná spíše přeci jen vzejde, než z těch her. Fakt logika.

Text příspěvku byl upraven 17.08.17 v 18:01

pobijecmuch
pobijecmuch 17.08.2017 v 18:25

bubka - já se divím, že ještě do tohoto vlákna chodíte, když je to diskuze o ničem.

bubka
bubka 17.08.2017 v 18:38

no jo,už je to tak, někomu vaše zásadní boje přijdou komické... to s sebou život prostě přináší,ovšem že právě vy dva jste dokázali reagovat jen osobním útokem, není vůbec překvapivé,malí velikáni.

Azizi
Azizi 17.08.2017 v 20:43

Nápad vytvoriť samostatné fórum "Hry" nie je zlý. Už som sa nad tým sama dávnejšie zamýšľala.

Text příspěvku byl upraven 17.08.17 v 21:00

LordSnape
LordSnape 17.08.2017 v 20:56

@bubka alias binysek To nebyl útok, ale prostý fakt. Vy sem jdete jenom, abyste nás poučila, že tu řešíme kraviny. Takže je otázka, kdo z nás tady je větší ignorant, co mele z cesty...

bubka
bubka 18.08.2017 v 10:22

LordSnape - vy neumíte nic jen remcat a vytahovat se,,,, no a já na to nejsem, tedy mám jiný názor, je to legitimní názor, nic mi nezakazuje jej zastávat ani zveřejňovat. a ano, řeší se podle mého soudu tady kraviny.

Nakonec, vím, že je to váš koníček. Já sem jdu proto, že mi příspěvky vyskakují v mém profilu... nevydržím a mrknu se.. a myslím si.. a řeknu,kdybych cíleně hledala nesmysly, asi bychom se potkávali častěji.

bubka
bubka 18.08.2017 v 11:23

diskuze ad hominem nikoliv ad rem je to hlavní, ba jediné,samosebou kromě přitakávání většině,které se někomu daří, viďte, tsal,

reakce na mé názory zatím neproběhla, jen na mne samotnou od těch,kteří o mně nevědí zhola nic.

jen se zeptám, ta vaše věta !tak příště nic nepište! je větou přací nebo rozkazovací? tak ani tak jí nevyhovím.

Eldar80
Eldar80 18.08.2017 v 12:32

Je to jednoduché: na cokoliv co napíše bubka nereagovat. Trolly nekrmit.

LordSnape
LordSnape 18.08.2017 v 13:54

Podle mě to kraviny nejsou, ale trochu žhavější diskuze k webu, což je prostě potřeba. Jestli tomu nerozumíte, můžete jít zpět na CBDB a někdy i pomáhá změnit a nevysazovat předepsané léky.

Text příspěvku byl upraven 18.08.17 v 13:54

pobijecmuch
pobijecmuch 18.08.2017 v 16:47

Doporučoval bych, aby jsme drželi názvu vlákna - Pár nápadů na vylepšení webu.
Toto není filosofování pod starým mohutným dubem!

Marthas
Marthas 18.08.2017 v 17:32

Souhlasím s pobijecem. Všimli jste si toho pidi tenkého fontu, co je všude, kde se něco zveřejňuje, např. vložit příspěvek anebo ve zprávách, no potěš pánbůh na moje přisleplé oči to opravdu není, jediné co je vidět je čárka mezi větami. A změny v bazaru, už zase.-(

bubka
bubka 18.08.2017 v 22:11

Eldar 80... už nějakou dobu postrádám od vás nějakou tu hrubost ba sprosťárnu...a zase ji nezapomeňte vymazat, komiku.

LordSnape.. fakt smůla, že ten nadšený úžas nad vlastním intelektem a věcností s vámi nikdo další nesdílí, ani na CBDB, jak si všímám. a berte léky pravidelně, i když nevedou ke znatelnému zlepšení,mohlo by totiž být hůře.

Marthas- jaké změny v bazaru, já jsem si ničeho nevšimla..ale v podstatě neprodávám a nakupuju jen od několika.

Marthas
Marthas 18.08.2017 v 23:24

To bubka: Samozřejmě grafické, to je Danova specialita.-(

Dan
Dan 19.08.2017 v 09:51

Příspěvky LordSnape a bubka byly smazány, protože porušovaly podmínky užití (hrubé urážky a vulgární výrazy). Pokud se chcete urážet, máte k tomu soukromou poštu. Tohle je vlákno s nápady na vylepšení webu. Díky za pochopení.

Text příspěvku byl upraven 19.08.17 v 09:53

bubka
bubka 19.08.2017 v 10:00

uLordaSnape by si zasloužily smazání i jiné příspěvky, nejen ty namířené proti mně, například?

-@cenichajda Jste tak hloupě vypatlaná nebo je to jen hloupá póza? ...protože jste se vážně předvedla jako neskutečná slepice

a ano, bylo by dobře, aby vulgární slova i hrubé urážky byly buď nedovoleny nebo mazány..samozřejmě jen v diskuzích

Lector
Lector 19.08.2017 v 10:04

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka 19.08.2017 v 10:15

Nápad? Funkce "práskače". Což není myšleno ve špatném. Pokud jde o uražení, kolikrát to tady zůstává dlouho (nebudeme si lhát, já se pobavila a hodně lidí se prostě dokouká na srážku dvou aut a teprve potom volá záchranku). Ale chtělo by to někoho, kdo je tady nonstop, protože nahlášení zprávou nebo "nějakej magickej nahlašovací čudlík" mi nepřijde dost rychlej. Že by se o to hned postaral. Protože obvykle takhle rychle smazání to v místních luzích a hájích neprobíhá, pokud se nemýlím, ne?

Lector
Lector 19.08.2017 v 10:18

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka 19.08.2017 v 10:31

Lector: to jsem jenom byla drzá, protože já vím, že tady jsou moderátoři, ale nějak si jejich práce výrazně nevšímám. Ty dva se tady rubou už docela dlouho (že dojde na volulgarity je všem jasný jenom z přečtení jmen uživatelů...). Ano, ať zasahují, když to mají dělat. A když nezasahují, přestože mají, lidi napadají různé věci. Třeba najít ve svých řadách chronického "zasahovače", kterýmu to bude dělat dobře (třeba po těle nebo tak...)

Vložit příspěvek