Pár nápadů na vylepšení webu
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
Ciaram, tu odpoveď od admina ťažko dostanete. Ak ho chcete kontaktovať, napíšte do Napište nám v päte webu.
Ciarama: no, jednotlivé seznamy (čili bloky v záložce) podle jednotlivých roků, to není. Ale když jste v přečtených, vidíte datumy, kdy bylo čteno. A pokud napíšete komentář a hodnotíte, přepíšete datum, kniha se automaticky přesune do daného data, roku statistiky. A ve vašem případě, kdy máte přečtené na dvou stranách, se mi to nezdá nijak nepřehledné. Což je můj čistě subjektivní názor. Jinak, tenhle dotaz, aby to bylo v rámci statistiky, to je už delší doba, co to někdo navrhl poprvé, a stále nic se neděje. Změna ani reakce. Zkuste to přes napište nám dole na stránce. Psal to i sám majitel, že nemá čas na toto vlákno a pokud chce někdo vylepšení, má psát návrhy takhle :)
(Jinak, jsou zde moderátoři, ti mají svoji práci. Není žádný admin řešící tyhle věci. Je jenom majitel Daniel Fiala a všechno je v jeho rukách.)
Text příspěvku byl upraven 31.12.19 v 18:05
Aha - děkuji Naias a Lenka.Vílka - ale teď budu kousavá - proč tedy existuje toto vlákno, když sem majitel a tvůrce webu nechodí? :))) - ale ok, díky za reakce a pomoc. A vše nej... do nového roku ;)
Naias: jako vždy. To je lichotka. Jak to děláte, že vám stačí tak málo slov?! Napsali jsme vlastně to stejné, jenom já se vykecávala :D Jinak hezký nový rok :)
Ciaram, vlákno existuje, lebo ho založil nejaký užívateľ. Čo mal Dan robiť, zmazať ho, lebo ho nečíta?
Lenka.Vílka, dvakrát myslím a raz píšem. Aj vám prekrásny nový rok.
Ciaram: dřív to tak nebylo. Dřív to majitel četl. Ale chápu, že je těžké se tady orientovat, když se na jeden návrh nabalí x reakcí. Možná kdyby tady byl klasický strom reakci na první příspěvek, takhle je asi těžké se ve vlákně vyznat. Hlavní je, že víte, kam s dotazem. S tím si tady vzájemně pomůže. A to je hlavní ;)
Naias: já bych byla asi dobrý spisovatel, kterého by nikdo nečetl. Než se vyžveknu o barvě trávy, tak tak dávno uschne a je z ní seno :D
Naias: vzhledem k tomu, že je nejvyšším správcem webu - tak ano. Myslím, že by to uživatel pochopil a ostatní také. Je prostě zavádějící. I když původně dobře míněn - a nebo ho zpřehlednit jak navrhuje Lenka.Vílka. Ale víc to rozebírat nebudu. Prostě je to tady tak nastavené, budu to respektovat.
Lenka.Vílka: Já to tam u sebe prostě nemám. :D
U vás vidím:
Splněných témat: 14/20
Přečtených knih: 16
Ale u sebe ne.
To je nějaký divný. Ale třeba hned dvě první knihy, jsou 2018/2019, ty se tam asi nepočítají, když není daný čistě rok 2019. Vážně nevím, proč to zrovna vám nefunguje :( a vy nevíte, když ostatní ano. Ty údaje jsem viděla u vás. Napište tedy přes napište nám dole na stránce do technických potíží ;)
Docela by byla fajn nějaká statistika. Cbdb ji má (Booxy) i Goodreads taky. Je DK furt nic. Export je opravdu jen chabá záplata.
Text příspěvku byl upraven 02.01.20 v 15:36
Zvláště když export funguje jen do určitého počtu knih, pokud máte více než 3300 knih - smolík pacholík - před pár dny ještě chyba 404, nyní ve znění "Chyba exportu: Export je v současnosti z technických důvodů omezen na maximálně 3 300 položek v seznamu."
Já jak na to koukám, tak možná zvážím postupný přechod na Cbdb, protože je funkčně už naprosto někde jinde a docela dobře se vyvíjí, což se o DK už říci nedá.
Minimálně tou appkou to rozhodně vyhráli.
Text příspěvku byl upraven 02.01.20 v 15:39
Počet knih/stran za určité období/rozpočteno na x stránek denně, průměrná délka knihy na základě přečtených... To vše Booxy umí na základě údajů z vašeho profilu.
Text příspěvku byl upraven 02.01.20 v 15:53
Toto nestačí? https://www.databazeknih.cz/statistiky/lordsnape-17325?rok=2019
Ok, beru zpět. Jsem úplně přehlédl, že tam něco takového v profilu je. .-)
Mě to stačí, ale je to nápad na vylepšení jiného uživatele, ne mě. Ale fakt? To je málo?
Uldate: ok, koukám, že vyřešeno :/
Text příspěvku byl upraven 02.01.20 v 15:56
Ak sa smiem opýtať, načo vám je priemerná dĺžka knihy? Ešte počet kníh pochopím, ale užitočnosť ostatných údajov nechápem.
Čtu hodně komiksů, které jsou často celkem tenké, takže mě to zajímalo, jak se to projeví. A stejně je to zajímavý údaj. Někdo zas čte jen cihly, které neudělají tak velký číslo na počet. Dle mě je to nejrelevantnější údaj v rámci čtenářské statistiky.
Mám docela praktickej nápad. Zapnout konečně funkci oblíbeného žánru. Aby to tady mohlo bejt, byla zrušena jedna z cest vkládání knihy (já přes aurora nikdy předtím knihu nevkládala, je to nepraktické), a ono se stále jaksi nic neděje. Zrušit funkci kvůli jiné funkci? To chápu. Zrušit funkci kvůli funkci, kterou nezapnu? To nechápu. Od té doby uteklo už hodně vody ... :(
Text příspěvku byl upraven 12.01.20 v 23:35
Vložit příspěvek