Vzhled stránek DK
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu

Bylo by možné přidat nastavení tmavého motivu pro tyto stránky? Ta bílá unavuje a saje oči.

Zdravím,
nevím, jestli to tu někdo psal, ale řešil se tu někdy tmavý režim stránek?
Pro noční sovy.

Tak tři dny zpátky. Poslední zmínka. Takže až tohle vlákno bude sloučené s tím, kde je o tom poslední zmínka, sama si to tam potvrdíte ;)
Text příspěvku byl upraven 29.03.23 v 21:15

Jen bych se chtěla zeptat, proč se při úpravě názvu diskuze automaticky i smaže zaškrtnutí u sledovat. Už se mi to stalo vícekrát, když jdu po nějaké době kouknout do mnou sledovaných vláken, zjistím, že ho najednou v seznamu nemám, tudíž mi ani nemůže chodit upozornění. Navíc je pak těžké ho pod jiným názvem najít.
Například nyní vlákno Krátké úryvky z knih, předtím tu byly i jiné úryvky, dnes se to jmenuje Krása vyřčeného čili Úryvky z knih.

A přitom by tmavé téma Databázi knih slušelo.
Text příspěvku byl upraven 30.01.25 v 07:03

Áno, moc prosím o tmavý režim tiež. Všade kde sa dá mám nastavený tmavý. Mám extrémne citlivé oči a tie pri súčasnom bielom dizajne doslova trpia. Niekedy mám pocit, že ma chvíľami až zabolia :(
Ako to vidíte vy ostatní? Ak súhlasíte, dajte prosím vedieť sem alebo do "napište nám" (lebo tu neviem, či si to kompetentní čítajú), aby nás bolo čo najviac :)
Text příspěvku byl upraven 29.01.25 v 21:35

Tak napíšu za sebe, svůj názor, že mi se čisté světlé (a vzdušné) prostředí DK moc líbí, takové, jaké tu teď je. Tmavé mi nevyhovuje. V podstatě vlastně nechodím na žádné stránky s tmavým prostředím (občas nějaké tmavé na netu potkám, a nejenže je ponuré, ale i světlé písmo na tmavém pozadí se mi moc špatně čte, takže odtamtud jdu pryč a nevracím se).

Za mě je dobré aby si každý tady mohl nastavit jaký vzhled si přeje zda tmavý nebo světlý. Mě by se líbilo, kdyby Databazeknih reagovalo na to, jaký vzhled mám na pc. Samozřejmě jak už jsem psal, jsem pro, aby si to každý mohl nastavit jak sám chce. Plus bych uvítal, pokud ta možnost tu bude, aby ta funkce byla viditelná někde nahoře a ne jak u ČSFD dole.

Mně stránky Databáze knih vyhovují tak jak jsou. V této barevné kombinaci. Dobře se čte. A stejně jako @elfos se vyhýbám všem stránkám, kde je černý/tmavý podklad a světlé písmo. Moje oči nedávají ten extrémní kontrast světlého písma v tmavém pozadí. Kvůli citlivosti očí si na všech zařízeních stahuju/upravuju jas.
Takže bych brala buď pouze světlý/normální režim nebo možnost výběru, aby si každý nastavil, co mu vyhovuje.
Text příspěvku byl upraven 30.01.25 v 15:29

Vyhovuje mi světlá současná verze. Tmavý podklad a bílá písmena jsou pro mě nepříjemná.
Ideálně - mít možnost výběru typu, světlého nebo tmavého

R.E.M., elfos: ja to mám presne naopak, tá biela na veľkej ploche mi hrozne ťahá oči :( Ale samozrejme áno, tak som to aj myslela, že výber z dvoch možností :) A samozrejme svetlý by bol prednastavený.
Text příspěvku byl upraven 30.01.25 v 20:31

Azizi: Já to mám zas tak že ve dne mám světlý režim a večer mám zas tmavý. :D
Vložit příspěvek