Vzhled stránek DK

DISKUZE » Nápady na vylepšení webu

kurcatovium
kurcatovium 19.10.2018 v 20:04

Jistěže jsem napsal svůj názor. A pro mě osobně to tu prostě jde už delší dobu z kopce. Ta poslední změna je pak naprostá vepřovina, kterou se mě Dan zřejmě snaží vyhnat nadobro. Toť můj názor. Jestli se to někomu líbí, jeho věc (i když si o něm pomyslím své). Mně se to nelíbí ani trochu, vidím to jako velice špatný krok, ale protože i navzdory tomu špatnému mám DK rád, nerad ji vidím potácet se tímhle směrem. Proto to sem taky píšu.

vezír
vezír 19.10.2018 v 20:06

Mně tydlety kosmetický změny netankujou.. proč encyklopedie mluvíš o živení reklamy . to závidíš??? jinak si to neumim vyložit teda to že menu není červený ale nově bílý nebo se hodnocení pohnulo vlevo a zvěčila se obálka --to ovlivní jak příjem stránek to mně zajímá jsem teda lajk ale spíš mi přijde že je to Danovo dítě a snaží se ho mít co nejhezčí a nejfunkčnější.

reader.007
reader.007 19.10.2018 v 20:42

Fakt jsem čekala, kdo tu první vytáhne "argument" se závistí. Blahopřeji k opravdu geniálním laickým rozumovým pochodům. Znáte to přísloví: Myslet znamená... vědět"?
Mimochodem vezíre, Danovo dítě tu nepochybně je, jenže tu, naštěstí pro něj, bylo a je opravdu hodně "kmotříčků a kmotřiček" kteří mu jej pomohli postavit na nohy a přestože i vy mezi ně patříte, máte tu opovážlivost tvrdit, že když už si někdo dovolí ozvat se s nějakou kritikou, je za tím závist.

encyklopedie
encyklopedie 19.10.2018 v 21:32

reader.007 ...... vždycky se najde nějakej vezír .....napsalas to úplně přesně. Dík

HTO
HTO 23.10.2018 v 23:15

„Pán velkomožný“? No tak! To je jako když britský ministr zahraničí srovnal EU se SSSR. To si Dan nezaslouží, a to jsem přitom člověk, jemuž se změny hodně zajídají i proto, že mám rád neměnnost jako Sheldon Cooper.

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka 24.10.2018 v 07:14

No, ona to něčí stránka je. Ten někdo sice vstřebává nazory uživatelů, ale nemohou pro něj být prioritou. Tomu naprosto rozumím. To je jako přijít za matkou a říct: "Fuj, ty máš hnusný dítě. Jak ti můžu pomoct to vylepšit?" Bych jí poslala někam, přestože má pocit, že na to má nárok...

Pelapania
Pelapania 24.10.2018 v 07:51

Uživatel svůj příspěvek odstranil.

LordSnape
LordSnape 24.10.2018 v 23:07

Problémem DK je spíš v tom, že se až moc tlačí na vzhled namísto řešení problémů, funkcí atd. Třeba nemožnost upravovat profil uživatele se prostě již nevrátila a je to škoda.

LordSnape
LordSnape 29.10.2018 v 14:27

Kulaté profilovky?! Proč? Hrůza. Ještě, že jsem v Lupě už nehlasoval.

Skallarix
Skallarix 29.10.2018 v 14:30

twigxi
twigxi 29.10.2018 v 14:35

Ty profilovky jsou opravdu otřesné. Proboha proč?

Lukinator
Lukinator 29.10.2018 v 15:21

Nebylo by špatné kdyby tahle stránka měla funkci tmavého vzhledu, hlavně když je noc. Víte ono není to není moc příjemný když bílý vzhled v noci bije do očí.

Lukinator
Lukinator 29.10.2018 v 15:30

Taky bych u pošty uvítal funkci nepřečte zprávy a vynulovat zprávy (jako je to u upozornění) jelikož mám furt u zpráv číslo 1 avšak nevím proč. Možná mám někde nepřečtenou zpravu, ale nechce se mii to všude hledatt.

Text příspěvku byl upraven 29.10.18 v 15:31

Nikolaoss
Nikolaoss 29.10.2018 v 15:38

No... kulatá profilovka se mi nelíbí, ale co nadělám, že :)

lifeoptimist
lifeoptimist 29.10.2018 v 15:49

No to s tou profilovkou nemyslíte doufám vážně??????? zbláznil se tu někdo???? ZA CO PANE BOŽE ZA CO - dooufám, že je to jen nějaký dušičkový nepovedený žertík

R.E.M.
R.E.M. 29.10.2018 v 16:02

Chtěla jsem si jen aktualizovat fotku a ona se mi vymazala. Čert to vem.

Petass
Petass 29.10.2018 v 16:45

Taky se mi smazala... No což, asi je čas na novou :)

eraserhead
eraserhead 29.10.2018 v 17:27

Příspěvek porušil pravidla diskuze, a proto byl odstraněn moderátorem.

encyklopedie
encyklopedie 29.10.2018 v 17:42

.....už to ani nekomentuji ......obrázek pajduláčka si nechám tak jak je.....

Text příspěvku byl upraven 29.10.18 v 18:07

Lector
Lector 29.10.2018 v 17:46

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka 29.10.2018 v 18:04

Též taky čekám na odvážlivce, kteří sem napíšou, že je jim to jedno. Nebo nedej, že se jim to líbí. Tady se převážně řeší, jak jsou ty změny na prd...
Jinak, moje fotka vypadá stále skvěle. Ale to bude asi tím, co se snaží říct. A to je základ. Nemyslíte? :)

InaPražáková
InaPražáková 29.10.2018 v 18:12

Já se hlásím, že je mi formát obrázku putna. Byť časté změny detailů vzhledu nechápu, mandle mi nezvedají, na to mám vážnější věci. A čistě ze zvědavosti - když se všechny ikonky tak hezky zakulatily, zakulatí se i obrázky knižních obálek? Skýtalo by to nové možnosti obtékání obrázku obálky anotacemi, což by nepůsobilo tak přísně, komisně, možná pro některé čtenáře dokonce odpudivě jako ostrý hranatý sloupec.

kurcatovium
kurcatovium 29.10.2018 v 18:24

Já bych to zakulatil všechno, celá stránka by se mohla promítat rybím okem na povrch koule. (Ne)Přehlednosti to už nijak neublíží...

Koka
Koka 29.10.2018 v 18:24

Je pravdou, že mám ještě v češtině jisté rezervy, ale stejně jsem se domnívala, že když mi někdo vzkáže, že moji fotku v profilu zakulatil, tak si představím tvar koule, která v plošné podobě má mít tvar kruhu. No ale realita v mém profilu vypadá spíše jako ovál - vajíčko na ležato. Takže místo zakulacení došlo k zaoválnění.
Vzhledem k tomu, že mým foto-profilem je detail keramického obložení na fasádě budhistického chrámu v Bangkoku, mi přerod koule na ovál tematicky přijde naprosto na místě. Nirvána ....

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka 29.10.2018 v 18:33

Když se zvolí asi větší rozlišení a jiný základní tvar obrázku, vypadá to dobře. Já "vajíčko naležato" nejsem...

Text příspěvku byl upraven 29.10.18 v 18:34

Vložit příspěvek