Postava hledá autora - pomozte jí!
Šťastné to shledání. :-)
Nová hádanka: Svého autora hledá uličník, výrostek a repetent, který si v dějepise pletl Husa s Husákem a neustále byl ve vádě s hlavními hrdiny.
Aha, nicméně na stránce příslušné knihy na Wikipedii jsou jména všech hlavních i vedlejších postav, tudíž pokud máš správnou knihu, dopátráš se snadno. :-)
Dále můžu napovědět, že jméno dotyčného v češtině označuje držadlo nástroje k pobízení zvířat.
Výborně, to je on, pamětníci si asi vzpomenou i na další legendární postavičky, jako byli učitel Pěnička, kastelán Štětka, hajný Breburda a jiní.
Podává Soukroma.
Ve stínu jiné hrdinky zůstala neoprávněně hledaná, která je zgruntu odlišná, ale autor měl obě jistě velmi rád, když o nich obou psal.
Nyní se ztratily dvě postavy. Ona je stážistka, která pro marketingovou firmu Jeho otce pracuje šest let, ale teprve tehdy, kdy jí On začal šéfovat, to začala nesnášet. Samozřejmě, že pod nenávistí se skrývá silná vzájemná přitažlivost! Kdo jsou ti dva a koho hledají?
tak mám dojem, že vím, na čem tatjana1737 ujíždí - a pak klade lechtivé otázky ;-)
tak jsem odpověď asi našla - Bruce a Nataša - P. Bloom (panečku, ta kniha má ale houfy komentářů, tudíž ctitelek, tímhle se zřejmě dobře zaplavuje trh)
A tihle dva to nejsou! Hledaná Hledanému Jeho banán nesnědla ;-).
Jednotlivé kapitoly knihy, kde se hrdinové poprvé objevili, jsou střídavě psány z Jeho a Jejího pohledu. Kniha měla takový úspěch, že byly napsány další díly a vznikla celá série, v ostatních svazcích však figurují jako ústřední jiné dvojice. Už nějakou dobu jsou prodána práva a hovoří se o filmu.
tak zkusím ještě výživnější (aspoň z doslechu) kousek: E. L. James - Anastasie a Grey???
jak to mám vědět? Už to vzdávám - měla jsem pěknou postavu v merku, odsouvám do neurčita...
biki: Postavy jsou správně, autory prosím upřesnit ;-)
soukroma: Vždyť přece není v lidských silách vědět vše, natož, pokud daný žánr nečteš? ;-) Víš kolikrát tu frustrovaně vzdychám nad zadáním já? ;-)
No jo, to mně nedošlo, že je to pseudonym dvou autorek.
Takže Christina Hobbsová a Lauren Billingsová.
Autora hledá nyní značně kontroverzní, ale reálná postava dějin jisté evropské země. Jejímu tragickému konci se snaží zabránit několik fiktivních postav v jedné veleznámé knize, avšak neúspěšně.
Skupina, která vyvíjí heroické úsilí k vysvobození oné hledané osobnosti, čítá čtyři lidi.
Kontroverzní? Ludvík XlV.? Tři mušketýři a D'Artagnan? Potom by hledali Pana Dumase. Neůspěšně - tohle jsem nečetla a filmová zpracování jsou zavádějící. Myslím film Muž s železnou maskou. Nejsem si jistá.
Text příspěvku byl upraven 12.12.20 v 14:59
Pavlinka777, já bych řekla, že pana Dumase hledá, jestli tedy vůbec jeho, George Villiers, 1. vévoda z Buckinghamu...
Vložit příspěvek