Knihy, po kterých pátrám - poraďte

DISKUZE » O knihách

ivana6637
ivana6637 14.12.2024 v 22:11

Moc díky!

m.gray
m.gray 14.12.2024 v 22:18

Není zač, ráda jsem pomohla.

hanka3269
hanka3269 22.12.2024 v 09:51

Dobrý den, hledám knihu, která byla o lovcích v tajze. Na obalu byla ilustrace sobola. Knížka byla o přírodě a lovu. Byla rozdělena na 3 příběhy. První byl o mladém lovci, který se teprve učí, druhý příběh byl o lovci, který nerespektuje přírodu a třetí příběh byl o starém lovci, který zažívá své poslední dny.

uzivatel6355
uzivatel6355 02.01.2025 v 14:28

Dobrý den,
opět hledám knihu, kterou jsem kdysi četla, ale zapomněla název. Byla to historická romance o dívce, která měla nehodu v kočáře a pomohl jí gentleman, uvízli v nějakém stavení/statku. Svatbu pak měla dívka i její komorná se sloužícím gentlemana, který jim pomohl. Oba hlavní hrdinové byly hřmotné postavy. Za radu děkuji.

Domca1
Domca1 předevčírem v 17:47

Prajem krásny deň. Hľadám knihu, ktorú som čítala kedysi dávno v detstve a pamätám si o nej len minimum informácií. Myslím, že obsahovala dva detektívne príbehy pre deti a jediné, čím som si stopercentne istá, je, že hlavnou postavou jedného príbehu bol chlapec menom Dodo. Marí sa mi, že dej bol situovaný niekde na ostrove. Ak by niekto mal tušenia, o akú knihu by mohlo ísť, veľmi by mi to pomohlo. Vopred ďakujem.

babicka_amalka

Vložit příspěvek