Bookfan sirotci
Pokud jste už také nad BF zlomili hůl, tak je tento klub to pravé :)
Bookfan sirotci znamená, že nijak moc aktivní tady nejsem? Pokud ano, tak se přidávám taktéž :) pokud ne, tak se přidávám taky :D
Také se přidávám . Bookfan , čtu komentáře ke knihám . Jinak tam nejsem aktivní. Na 100% využívám tento web .
To já na BF bývala i docela aktivní uživatel, ale poslední dobou také chodím víc sem, akorát mi tu chyběla komunita, tak jsem moc ráda, že zde byla vytvořena. :)
Tak už i já tady skončila a jsem mile překvapená :) ... ale toho bf je taková škoda, no hold si musíme najít vlastní způsoby :)
pozdrav vespolek :)
a kdyby vaše srdce prahlo i zde po Larise Larcher, jsem zde coby Růžové Martini :)
Text příspěvku byl upraven 10.06.13 v 12:22
utekla jsem už v prosinci... a tady se mi víc líbí ;-) i když tam mrkám také... zatím
a co to vylepšit tím, že uděláme skype konverzaci a každý den si budeme sdělat zážitky z knih? .)
Tiež som sa pridala. Len teraz je sranda, že neviem kto je kto z bookfanu. Až na pár výnimiek......:D
A záleží, bookfaňáci, na tom, kdo odkud je ?
Jediné, na čem záleží, je abyste se tam, kde momentálně jste, cítili dobře.
Text příspěvku byl upraven 10.06.13 v 00:49
právě, že tam jsme se už necítili, tak jsme zde. ;) A doufáme, že tady to bude OK. Tam jsme měli vybudovanou už svou komunitu, tak abychom o ni nepřišli, tak jsme si ji přesunuli i sem. ;)
Nightlybird, nezáleží "kdo odkud je", ale aspoň za seba si dovolím tvrdiť, že na bookfane sme si vytvorili akýsi druh priateľstva a poznali sa po menách. A je divné, že podľa nicku neviem kto pod ním vystupuje. :D
Peťa, Zuzka1, Zuzka2, Safi a Larisa sú mi známe, ale ostatní????
Souhlasím, že nezáleží odkud kdo je, ale je fakt, že za dobu, co jsme působili na BF, jsme si na sebe už tak nějak zvykli, diskutovali o všem možném - ne jen o knihách (i když o těch hlavně), poznali jaké kdo píše komentáře, poznali jaké žánry kdo čte a kdo má tedy podobný vkus na knížky apod. a nechceme se tu poztrácet, ale zůstat i tady v kontaktu ;) proto tahle skupinka :) i když já taky často tápu, kdo se skrývá pod nickem - tuším matně, že Hřibče by mohla být Marta, ale u ostatních taky váhám :D A jinak myslím, že co nevidět i tady objevíme řadu zajímavých pisatelů a milovníků knih:)
Budíček: v tom případě se řadím do řady milovníků knih (aspoň dle mého :) )
to Budíček: mě není zase tak těžké odhalit, mám tady na profilu napsané, kdo jsem. ;) Kdo chodil na BF, bude vědět o koho jde. :)
Text příspěvku byl upraven 10.06.13 v 10:45
Hřibče - no Marti, tak teba som neodhalila.......ale je pravda, že na profil som ti nešla. Hneď to napravím....:D
Hřibče - aha tak toho jména na profilu jsem si nevšimla, já to jen tušila, protože jsi měla podobnou reakci k tématu jako tady i na BF. Tak mě napadlo, že bys to mohla být Ty :)
Vložit příspěvek