Bookfan sirotci
Možná by nebylo od věci přidat si do sekce "o mně" na profilu své bookfanovské jméno.
Sice jsem na Bookfanu poslední dobou moc aktivní nebyla - resp. tam většinou jen přidala nově přečtené knihy a toť vše - nicméně mě i úpadek BF i tak mrzí. Je fajn, že se to přesunulo aspoň sem :)
Text příspěvku byl upraven 23.06.13 v 10:55
MartinaF - já to mám taky kousek, jde o to jestli v tom termínu nebude něco jiného :) ale vypadá to fakt hodně lákavě :D
no a BF poslední dva dny vyhazuje čím dál častěji jednu z oblíbených hlášek, a dostat se tam je nadlidský výkon:(
Budiček jo přesně, já už se dva dny snažím dostat do knihovny, abych si změnila co právě čtu ale marně, už to asi vzdám definitivně a budu jen tady, stejně tam už skoro nikdo není.
budíček - tak dej vědět, co nejdříve, protože je to na rezervaci. Koneckonců byla bych moc ráda, kdybych se s tebou mohla seznámit. :-) Třeba se najde ještě někdo další, kdo přijede?
Já už jsem BF taky vzdala. Možná je právě tohle ten pravý okamžit dát BF věčné sbohem.
pro všechny sirotky: A co takhle udělat na fb nějakou skupinu a kromě toho psát i tam? :)
Já myslím, že za chvilku už se nebudete cítit jako sirotci a splynete tu s komunitou DK :-)
Ahoj Pavle,
určitě máš pravdu, i já občas kouknu jinam a odvážím se třeba okomentovat recenzi. Uvidíme časem, jak se nám tu podaří rychle splynout. :)
To Ronin: Nechci se chlubit O:), ale v tomto jsem vzorňáček. :D Mám tady v profilu své BF jméno a na BF mám sbé DK jméno. :) Snad to bude mít nějaký efekt. :)
Sakra ženský, Zlín mám vážně trochu z ruky :) Nějaká akce poblíž středu Čech by nebyla? :D
Jinak já mám na profilu uvedené svoje jméno z BF už od přihlášení sem, právě pro usnadnění identifikace mé osoby.
@paulhunter: O to se neboj, že bychom nesplynuli, my jsme taková přizpůsobivá komunita. Hlavně takový Standa, ten je doma všude :)
Ahoj, dobrý den, hlásí se další přeběhlík z BF, taky zůstávám na dvou frontách, strach z toho, že ztratím všechna svá data ze své knihovny, mě dohnal k tomu, abych začala přesouvat sem. Chvíli mi to ještě bude trvat, než to všechno překopíruju, ale jsem ráda, že jsem tu. Všechny zdravím
Vlaďka Burantová
Ahoj Vlaďko, tak tě tu pěkně vítáme :) Já jsem knihovnu se vším všudy přesouvala asi 2 dny, ale jsem ráda, že to mám za sebou a tady už jsem se relativně zabydlela :) Navíc, jak vidíš, tak se nám ta naše BF komunita hezky rozrůstá :)
plán na dnes:
1) napsat zde, že miluju třeba Iron Maiden
2) napsat Klárce a Budíku, že vypadají fajn (ale to není nutno, to všichni víme)
3) nahodit několik knih z Greenie knihovny :)
Prvá kniha pridaná tu na DK:
http://www.databazeknih.cz/knihy/zablatena-princezna-166906
Ja jsem z bookfanu utekla už před pár týdny, ale pořád mi tu něco chybělo. Teď už jsem spokojená. Je tu Standa, Klárka a další mí oblíbenci. Už mi nic nechybí :-D
tak a teď, když jsme tady, budeme na sebe hodní, milí, budeme se povzbuzovat ke čtení a pak půjdeme všichni spolu na zmrzku :)
hmmm, skutečná zmrzka, Budíček platí a doufám, že výplata byla hezká :)
Hurá zmrka :D :D To slovo přede mnou neříkejte nahlas, poslední dobou mám pocit, že bych ji jedla po litrech za den :)
mrknu na DK a co vidím? Někdo přidal knížky označené jako Vodná planéta a ten někdo tam dal i Klárkiny komentáře. Teď bych mohl říct, že ten někdo má u mě litr zmrzky :D
Sem s tou zmzrlinou! :D
(Rychlokurz češtiny: správně je "Klárčiny komentáře" :))
Já jsem sice tichá voda a v diskuzích moc vidět nejsem, ale o zmrzku se hlásím :-D
já moc česky neumím, a proto za pomoc s přidávaním knih a komentováním a taky za rychlokurz češtiny... pořád jsi tam kdesi daleko? :D
Nene Stando, ty jako správný gentleman a grant zveš a platíš za nás :D Zvlášť když ta zmrzka byl Tvůj nápad :) takže se z toho nevykecáš :D já mluvila o virtuální zmrzce, ta by tě vyšla lacino, ale když jsi vzpomněl reálnou, tak je to na Tobě :D
Vložit příspěvek