Bookfan sirotci
Ronin: já jsem taky z věsnice, a co? :D
Thanyss: policejní brutalita!!!
Standa - ale Pardubice jsou téměř krajské město a ne nějaká Horní Dolní!
Ronine, jaký téměř, my jsme krajské město, neubírej nám na důležitosti :D
Standa: Žádná policejní brutalita, to je moje brutalita a ta je mnohem horší :P
Text příspěvku byl upraven 27.06.13 v 19:44
My nefalšovaní vesničani, bereme tady to vaše dohadování s nadhledem :D a jinak Klárko, dobřes mu to řekla :D btw. Stando, neříkals, že si sem knížky nahodíš sám? :)
Však my to taky bereme s nadhledem :D Aspoň doufám...
Já jsem právě čekala, až se Standa uráčí ty knížky nahodit, ale je nějaký líný, tak jsem chtěla pomoct a za dobrotu na žebrotu, takže na něj prdím :)
ale Standa tady nahazuje knížky :) a musím říct, že některé co přidala Klárka jsou po několika úpravách nahozené fajn :) já vím, jsem hrozná potvora :D Ale zas takové krásné komentáře, jak umí Thanyss, já opravdu nevím :) A neprď na mě, jo? :)
hlavní problém je v tom, že jenom část mých knížek (jo a všechno jsou e-knížky) má ISBN
jo a holky krásné, potřeboval bych kousek pomoct :) Mám krátkou povídku na 4 normostrany a potřebuju názor co nejdřív, mohu někomu poslat? :)
Nabídka patrně není směřována tak obecně do davu, ale já bych si početla :-))
dneska mám tú čest napsat, že Thanyss pročetla a napsala mi několik slov, které opravdu pomohli :) Klárka číst a rozumět textu opravdu umí :)
Dneska nákup v Dobrovském: Prázdné místo za 250 Kč (jinak řečeno za hubičku) - no nekupte to. :-)
Dnes se podařilo napoprvé přidat knížku na Bookfan, no neměj z toho radost :D
http://www.bookfan.eu/kniha/130334/Dievca-z-padajucej-hviezdy
tak to není úzce specifikováno, protože přijede BSA a zjistí, že nemám licenci na zaklínadlo.
V čekárně u logopeda jedna maminka četla knihu Lovec draků http://www.databazeknih.cz/knihy/lovec-draku-3256 Nejdřív jsem si myslela, že je to nějaká fantasy, ale po přečtení anotace jsem byla vyvedena z omylu.
No teda, jen tak si narazím na to, že tu vlastně všichni jste :-) Tedy zdravím a připojuji se s diskuzím o všem možném, v některých případech i nemožném :-)
Mám nějakou tvůrčí krizi... Strašně ráda bych napsala recenzi, ale chybí nějak chuť, motivace a čas. Možná jsem trošku nervózní i kvůli tomu, že bych recenzi ráda dala sem, ale ještě jsem tady nepublikovala. Co děláte, když vás pohltí tvůrčí krize? Potřebuji nějaké rady, jak se s ní efektivně vypořádat. :) Děkuji!!! :)
Tvůrčí krize mě přepadá každou chvíli :-) Tak to řeším jak to přijde. Někdy to nechám být a počkám na inspiraci a chuť, v případě že se dlouho nic nedostavuje, tak se donutím si sednou k počítači a něco vyplodit. Většinou to vyjde.
Vložit příspěvek