Brněnské srazy uživatelů DK
Rezervováno! Sraz je v sobotu 12.3 od 17 hod v malém salóku Rest. Severka, Tučkova ul. Tram č.12 jede od obou nádraží, zast. Nerudova. Výběr alko i nealko nápojů, studená i teplá kuchyně. Dostavte se v hojném počtu!
Přemýšlím, že bych udělal událost na FB, mám pár zájemců od knih, ale mimo DK... Tak třeba by někdo přišel.
Třeba by se mohli rovnou na srazu zaregistrovat jao noví členové... Vezmu tablet a Wi-Fi tam je.
Někteří tam profil mají, ale nejsou moc aktivní. Zato jsou aktivnější v reálu více, než většina uživatelů DK...
Já nedorazím. Minule jsme se o tom dost výstižně bavili, že se buď srazy změní anebo přestanu chodit, protože tenhle koncept není zrovna šťastný. Na internetu každý vyhrožuje a nakonec se srazu vždy zůčastní jen pár lidí, co to mají za barákem. Opravdu mi to za tu cestu z Prahy teď nestojí.
To se ale můžete sejít s pár lidmi v Brně a nedělat z toho hned ofic. DK sraz. Pokud vím, tak jste nikdy předtím nebyl(a), tudíž nemůžete vědět o čem jsem vlastně mluvil...
Text příspěvku byl upraven 03.07.16 v 16:08
Nějak nechápu, proč by se tady lidé nemohli domlouvat na setkání a proč vůbec to dělit na oficiální nebo neoficiální setkání uživatelů DK.
Zamluvím tedy Severku od 17 hod na toho 22.7, OK? Je to pátek. Při dobrém počasí můžem být na zahrádce.
Tak je to zajištěno! 22.7 v Severce, buď v zahrádce nebo když by pršelo, máme opět nekuř.salonek.
Podívej Snape, zatím nikdo nenavrhl nic lepšího, když jsem před 2 měsíci vyzval Píšťalku, ať tedy vezme organizaci na sebe, ani neodpověděl.
Já teda zcela jistě nepřijdu (už proto, že jsem mimo Brno) ale poslední sraz byl vskutku vyvedený, až jsem překvapen že to Snejpa odradilo :D.
Je načase začít diskutovat o termínu a místě říjnového/listopadového srazu!
Jsem pro další sraz v Brně někdy v průběhu října - listopadu. Co si ale myslím, že by bylo dobré změnit, je samotná forma setkání. Zkusit to udělat jinak a atraktivněji pro více lidí. Věřím, že stálé a pravidelné účastníky změna neodradí, spoustu nových však můžeme získat. Osobně mně přijde trochu škoda, abychom se celá léta ve městě "kaváren a kultury" scházeli na pátou v Severce.
Osobně bych to třeba spojil s nějakým programem, návštěvou výstavy, návštěvou antikvariátu atd. Najíst se můžeme kdekoliv ve městě, přičemž podniků, které zavírají až kolem půlnoci (ne-li později!), je také habaděj.
Tak co vy na to?
Text příspěvku byl upraven 12.09.16 v 09:49
Vložit příspěvek