Byla by, podle vás, možná cesta do minulosti?

Jaskynka by nepomohla, možno strom, ale čítanie na strome, no neviem, zaspať nad knihou by nebolo veľmi bezpečné.

Callidus: V jeskyních byli medvědi, v minijeskyních hadi ... jo, asi by ses musela vrátit na ty stromy :-))
Já bych docela rád navštívil Alexandrii za prvních Ptolemaiovců - ta jejich knihovna musela být úžasná.

Richie1: To by mi pomohla nesmrtelnost. Konec konců, když lidé vynalezli "stroj času", proč nevynalézt i nesmrtelnost?

Callidus: nesmrtelnost by se hodila. Mohli bychom poznávat minulost důkladně. Někam přicestovat, prožít tam pár let ... a pak se zase podívat do jiné doby, prožít jiný život.

Sedmimílové boty, ubrousku prostři se, oslíčka otřes se a na obranu obušek z pytle ven. :-D

Binysek: no, pravda může být někdy překvapivá. Já se nedávno dozvěděl, že můj praprapradeděček byl údajně nemanželský. :-)
Ale stejně bych byl zvědavý, jací mí předkové byli, čím se zabývali, v čem vynikali apod.

drive navstevou Albanie a dnes zrejmne taky ,ale je to az prilis dobrodruzne v techto koncinach , Albancum se radeji vyhybalii rimske legie

Co do minulosti, já bych se vydala do budoucnosti. Protože každá zkáza civilizace má svůj konec, zvolila bych si období až se zase lidé chytnou za nos a uvědomí si že ideálním řešením bude přeci jen ten mír...

stačí ich zavrieť a uzákoniť zase raz vedúcu a jedinú stranu a vládu.Fuj tajbl ďakujem, nemám záujem.
k redaer - pri mojej smole by som skončila ako miss sveta a všade obhajovala svetový mier.
Text příspěvku byl upraven 04.03.16 v 12:18

bamba: a to by ti vadilo? :-))) mimochodem oni ho ty holky moc neobhajujou, jen se slzou v oku tvrdí, že ho chtějí...
Text příspěvku byl upraven 04.03.16 v 14:07

bamba: Mluvíte o USA? Tam jsou hranice solidně zavřené, velmi přísné kontroly, na hranici s Mexikem ostře střežený plot. Akorát místo jedné strany se střídají dvě, víceméně podobné.
Tím nemyslím, že chránit si své hranice je hloupost, Naopak, v dnešní době nejrozumnější věc, kterou stát může udělat - hranice si střeží čím dál více evropských států.
Text příspěvku byl upraven 04.03.16 v 14:11

R.E.M. ještě bych dodala že na rozdíl od nás tu hranici smějí střežit se zbraní v ruce
mimochodem bamba: a kdo řekl že nám vládne stran víc? Přijde na to, čemu říkáte "strana"
Text příspěvku byl upraven 04.03.16 v 14:12

Do minulosti cestovat nejde a nikdy nepůjde.
Minulost (coby konkrétní okamžik a konkrétní místo) neexistuje.
Tudíž není kam cestovat.
Vložit příspěvek