Česká pošta a její služby
Chodím na naši malou poštu v Přílepech, tam jsou sice jen dvě okýnka, ale to bohatě stačí. Žádné velké fronty tam nejsou a všechno se odbývá v klidu. Od prvního října asi taky budou mít změněnou pracovní dobu. Ale tady jel prázdninový provoz, takže to asi velkou změnu nepřinese. Ceny za balíky a doporučené dopisy mě už přestaly překvapovat. Na poštu, co máme na Barrandově, nechodím skoro vůbec. Lístečkový systém mě málem připravil o nervy. No, a ta pracovní doba tomu tady ještě nasadí korunu. Zřejmě takové změny vymýšlí lidi z kanclů, kteří se pohybují mimo realitu a ve skutečném reálném provozu v životě nebyli.
Marthas: napsala jsem že to "zní dobře", ale Šedivá je teorie, jen strom života věčně zelená se... takže se to jako každá změna setká jen stěží s plným pochopením všech.
Taky si budu muset zvykat, přesto to nevnímám jako to nejhorší co nás od ČP za posledních pár let potkalo...
RMarkéta: tak o tom autorství nepochybuj, management si musí zasloužit své odměny, když je vykazuje činnost...
Mohu poslat přes Českou poštu peníze ze svého účtu na účet občana Slovenské republiky? :-)
Eicherik
https://www.ceskaposta.cz/sluzby/platebni-a-financni-sluzby-zahranici
Akorát nevím, proč na to potřebuješ ČP, nejde-li o dobírku. Stačí ti přece IBAN.
Tak jsem poštu zřejmě zbytečně přechválila.
Dnes jsem si vyrazila se zásilkou podle "nové" (tedy asi 14 dní staré) pracovní/otevírací doby a ejhle: nenápadně a v tichosti zrušili v úřední dny dopolední otevírací dobu: Pondělí a středa se tedy jechá jen odpoledne (od 1 do 6), zbytek týdne do 2 odpoledne (pochopitelně s pauzičkou na obídek). Když jsem se nahlas podivila před pošťačkou, odpovědí mi bylo, že prý mají instrukce odkazovat na web (kam jsem se mimochodem podívala už předtím), jenže tam, mimo informací o otevírací době o státních svátcích, ticho po pěšině. Skromně se mlčí.
Jestli to takhle půjde dál, budou mít snad ti lemplové otevřeno jen jeden den v týdnu...
Asi aby nemuseli platit zbytečně moc lidí u přepážek.
Text příspěvku byl upraven 09.11.20 v 19:03
reader.007: K té Tvé poslední větě. Málo pracovníků, hodně manažerů. Jako všude. :-(
No já jen čekám, že se bude opakovat scénář s Českými drahami: Nejdřív to čeští manažeři povedou tak, že už hůř to ani nejde a pak to převezme třeba Deutsche post (koneckonců auta už se přešaltrovala do jejich barev - dříve byla modrá s žlutou trumpetkou, dneska žlutá s modrou trumpetkou). No a ta bude tak dlouho čachrovat se stávajícími podmínkami a brečet, že takhle se to dělat nedá a když ovládne trh (oblast) nasadí vlastní podmínky a ještě natáhne ruku, že má málo a stát (smlouva nesmlouva) bude docvakávat dodatečné požadavky.
Nejde jen o poštu, třeba i lékárny jsou schopny zkrátit prodejní dobu. Ano samozřejmě, zavřou o hodinu dříve, namísto toho, aby si udělali přestávku na oběd.
Otevírací doby jsou problémem všude. Asi by nebylo od věci, aby základní služby tohoto typu měly například od 6 do 9 a od 17 do 19 jeden den, a druhý den pak od 10 do 13 a od 20 do 22. Nejde o to omezit za každou cenu, ale o to aby bylo možné si důležité vyzvednout a vyřídit každý den buď před cestou do práce, nebo po návratu domů. Při tom je nutné zvolit takové časy, kdy by jedna parta byla schopna přejíždět, a obsáhnout tak (nejméně) dvě obce týž den. Všechna zařízení by pak měla mít trojí režim: Využití plné plochy prodejny, využití plochy do 200 m2, okénko s obsluhou jedinou osobou. Tento režim by měl samozřejmě přecházet mezi jednotlivými variantami podle aktuální poptávky, (a platných předpisů.)
U okénkového prodeje by předpokladem byl prodej pouhé jediné položky na počkání, kombinovaný s předáním seznamu a vyzvednutím zboží například po 60 minutách, či jejich násobku.
Balíčky dostávám často, ale co mě potkalo. Čekám dva balíčky u kterých jsem si objednal jako dopravce Českou poštu. Jenomže info o zásilce mi přišlo od nějaké Zásilkovny??? s tím, že dodací místo je Česká pošta. Všechny ostatní balíčky už tyto dvě záhadné zásilky předběhly a tyhle prostě někde váznou a prakticky se nehejbou. Balíčky dostaly číslo Zásilkovny s tím, že se potom přemění na čísla Pošty.
Tak by mě zajímalo, jestli je to nějaká spolupráce České pošty, která nestíhá a nebo je to akce prodejce, který na téhle obskurnosti ušetří třeba 30,- Kč. :-(
Text příspěvku byl upraven 11.11.20 v 19:07
Taky jsem si jednou objednala přepravu (tuším že to bylo PPL) z Lidl shopu a přivezli mi to pošťáci. Ale dorazilo to a v pořádku, tak jsem se v tom nevrtala...
Jeden balíček byl poslán v pátek a druhý v pondělí a ještě ani jeden nedorazil. To mi přijde v dnešní době jako dlouhá doba. V obou případech jsem si objednal dodání Českou poštou, takže mi to ze strany těch prodejců přijde jako nefér jednání.
Eicherik: a není náhodou dodací pošta v karanténě? Dneska jsem byla posílat (kdo by to byl řekl :-)) nějaké knihy a jak tak čekám, padl mi zrak na nástěnku, kde viselo usnesení platné od 6. 11. oznamující, že lhůta uložených zásilek se prodlužuje a to následujícím způsobem:
obyčejné a zapsané (tedy zásilky s evidenčním číslem) z 15ti na 30 dnů
balíky (do ruky, na poštu a podobné) ze 7 dní na 15
expres zásilky zůstávají na poště 3 dny, pak jdou zpět
(dál jsem to nedočetla, na naší poště se nestojí fronta dlouho :-))
Když jsem se u přepážky zasmála, že při takové míře prodlužování jim budou balíkové sklady praskat ve švech, dostalo se mi poučení, že se to týká jen pošt, které jsou vlivem výskytu infekce na dobu karantény (myslím že je to 10 dní) uzavřeny.
Dnes jsem byl opět na poště a můžu říct, že už tam bylo slušně narváno. :-)
Text příspěvku byl upraven 16.11.20 v 19:58
Zkušenost se Zásilkovnou. Když jsem si objednával balíček, který šel přes Zásilkovnu a končil na České poště, tak zásilka putovala ve dvou případech celých šest pracovních dní. Kdežto, když jsem si objednal balíček, který šel přes Zásilkovnu a končil u nás v trafice, tak jsem ho měl už druhý den a bez fronty. :-)
Text příspěvku byl upraven 24.11.20 v 19:24
Vložit příspěvek