Co byste raději
Dárky na Vánoce jsme odbouraly. Jelikož jsme všichni dospělí, jezdíme celà rodina již na Štědrý den na hory.Jsme malá rodina a je to ten nejhezčí dárek.
You Tubě
Dali by jste za knihu 2000kč a více?
Ano, pokud by se jednalo o hodnotnou knihu, např. encyklopedii, slovník apod.
Umělé slzy do očí ano nebo ne?
Pokud budu mít problém s okem tak určitě.Doufám,že to pomáhá.
Vánoční samolepky na okna-ano nebo ne?
Nejen vánoční, ale jinak ano, určitě. ;-)
A rovnou se chytám - Za okny vánoční dekorace, ano nebo ne?
Ne, spokojím se s adventním věncem a - pokud se dostatečně včas vybičuju - s věncem na dveřích.
Hory zimní, nebo letní?
Hory v jakémkoliv ročním období.
Po zaměstnání odpočinek spíš aktivní, nebo pasivní?
Radeji na rust, to zni pozitivneji - jakoze vlasy mam, jen jich chci vic. :))
Mate radeji dorty nebo cukrovi?
Kotě
U čtení knih potřebujete naprostý klid,nebo může být puštěna hudba,hlasy rodiny,tv, apod.?
Pravidelně čítávám v tramvaji a už se mi stalo, že jsem přejela zastávku. Když se začtu, nevnímám okolí.
Čtete/zjišťujete spoilery (ať už knižní, nebo filmové)?
Dávám přednost klidu, i když v MHD čtu. Záleží na knize, ale přednost skutečně dávám naprostému klidu, zvláště, když čtu dobře napsaný horor. Do ticha musím totiž slyšet zvuky domu a sousedů. To je potom krásná atmosféra! ;o)
Pokud čtete horory, dáváte přednost hororům z přírody, např. z jeskyní, hor, moří, řek, pouští apod. nebo hororům obecně a tedy nezáleží na tom, kde se odehrává děj?
Obojí, ale příroda je otevřenější.
Dáváte přednost jednomu či dvěma kamarádům a hlubšímu přátelství nebo raději mít kamarádů více a povrchnějších (spíše známých)?
Nejradši ani jedno, měla bych problém je krmit. Ale jinak pavouky dost nemusím a hadi mi nijak nevadí.
Doma si na stěnu pověsíte raději fotografie, nebo obrazy?
Mám ráda oba, ale pokud mám hodnotit původní série, pak o chloupek Mach a Šebestová. (Mimochodem, víte, jak jejich jména přeložili do angličtiny? Jsou z nich Max and Sally.)
Marta Kubišová, nebo Helena Vondráčková?
Marta Kubišová.
Na látce vzor rybí kosti, proužky, kostky, listí, květin nebo třeba srdíček?
Proužky (a poslední dobou mi přibývá v šatníku puntíků).
Snášíte lépe velká vedra, nebo velkou zimu?
Spíš ta vedra,ale extrémní nemusím.Vlatně ani větší zima mi nevadí pak vypadám jak cibule.
Volnější tričko nebo upnuté?
Vložit příspěvek