Co byste raději
Mně chutnají a nesmrdí mi.
Smrdí mi zelí, pivo, vlastně skoro všechen alkohol.
Skotská whisky nebo Tennessee whiskey?
(Já ani jedno).
Ak je chlieb kvalitný, chutný, čerstvý a chrumkavý, tak určite chlieb. Inak mám radšej rohlíky (ale tiež čerstvé).
Máte radi jedlá, do ktorých je pridaný ocot? Alebo vám ocot smrdí a nechutí vám (ako mne)? Prípadne nájde sa niekto, komu ocot až tak extrémne nesmrdí?
Ano, ocet mám ráda třeba v salátech.
Používáte ještě fyzickou kalkulačku (na stole, tak jak ji známe) nebo už jen v PC, případně v mobilu?
Obojí, ale spíše stolní PC.
Zakládací fólie, tj. fólie do kterých dáváte papíry, máte raději čistě průhledné nebo barevné?
Piji čistou vodu,ale občas z ní mám těžký žaludek tak si dám trošku štávy nejraději domácí malinovou.
Pracovat pět dní v týdnu nebo radši čtyři za trošku menší plat?
5 dní v týdnu.
Obyčejná restaurace s velkými porcemi a méně chutnými jídly nebo restaurace s drahými gurmánskými jídly, kterých by byly menší porce?
Všechny, mňam! :-) Asi postupně, tzn. nejdříve povidlové, pak tvarohové, makové a třeba i ořechové a jablečné.
V knihách máte raději papír bílý/bělostný nebo nažloutlý/žlutý?
Jednoznačně horor. ;-)
Edgar Allan Poe nebo Joseph Sheridan Le Fanu?
(Ja sa na filmy a seriály pozerám výhradne na notebooku alebo v mobile. Dokonca v poslednej dobe najčastejšie na mobile v posteli, som proste pohodlná no 0:) Televíziu už vyše 10 rokov nemám a ani ma to nejak neláka, nepotrpím si na veľký obraz...)
Joseph Sheridan Le Fanu
Máte ještě klasický telefon, tedy pevnou linku? Ano nebo ne?
Mám klasický a ten bych si zachovala. Když bych si měla vybrat, tak asi výsuvný.
Necháváte si zuby vybělit nebo to děláte sami?
Nebelim, ale kdyby, nekam bych si zasla k odbornikum.
Jit spat v 21hodin nebo ve 2 rano?
Chodím spát o hodně dřív, probouzím se hodně brzo. Je pravda, že o víkendu, to kolikrát přetáhnu, takže jsem třeba vzhůru do 12:00 hod. a dále, a pak se probudím v 8:00 hod. a dále. ;oD Proto si z Vašich alternativ nemohu dost dobře vybrat, ale mám-li si opravdu zvolit, hlavně kvůli četnosti případů, pak volím jít spát v 21 hod.
V knihovně vybíráte podle autorů nebo podle názvů knih?
Do knihovny nechodím.Knížky kupuji většinou podle osvědčených autorů.Ale občas se mně nějaký název tak líbí,že honem zjištuji co je to za knížku.A koupím.
Nábytek tmavý třeba ořech,dub monastery apod. nebo světlý ,béžový,šedý?
Podle toho kam, ale přednost dávám středu (ani bílý, ani příliš tmavý). Kdybych si měla vybrat, tak klidně šedý.
Sanitární/koupelnový nábytek v bílé barvě nebo šedé, černé, případně jiné barvě?
Já jsem pro šedý nábytek.Rodiče mají šedý nábytek a černé dlaždičky.Je to hezké,ale černou kvůli úklidu nikdy nebrat.
Potkat draka nebo lochnessku?
Vložit příspěvek