Co byste raději

DISKUZE » Volná diskuze

Azizi
Azizi včera v 22:36

Len sviatočné prestieranie. Máme úplnú tmu a jediné čo svieti sú 3 sviece v svietniku hneď vedľa stola na okne.

- knižky si vždy kupujem, knižnica len keď sa kniha nedá nikde zohnať (ale aj to si ju prekopírujem alebo odfotím stránky).
- Petardy rozhodne nie. Majú nesmierne veľa negatív. A nič vlastne nerobia, len hlasno buchnú. To sa akože niekomu páči to buchnutie? Nechápem. Mne je ten zvuk dosť nepríjemný a robí mi zle na uši.
- recepcia

Aké sú vaše najobľúbenejšie žuvačky? Za mňa jednoznačne melónové Orbit. A to inak melón nemám moc rada.

Text příspěvku byl upraven 26.11.24 v 22:38

veronika4001
veronika4001 dnes v 05:54

Melounové žvýkačky Orbit jsou pro mě nejlepší. Dříve jsem žvýkala Orbit Tutti Frutti, ale nechala jsem toho, byly příliš sladké a umělé. Lituji, že nebyla obnovena výroba žvýkaček zn. Sevak.

V jaké podobě máte rádi skořicové pendreky, zn. v cukru nebo jen tak jako tyčinky, případně ještě jinak?

Azizi
Azizi dnes v 08:38

((veronika4001: Ja som ako veľmi malá milovala Pedro! Potom som veľmi dlhé roky bola závislá na modrých mentolových Airwaves. Následne Airwaves akosi zanikli, už nikde na ne neviem dlhšiu dobu natrafiť. Akoby ich úplne nahradili Orbit. A to aj čo sa kvalitou týka. Kedysi mali Orbit omnoho menšiu výdrž ako Airwaves, teraz už majú rovnakú. Mentol ma už nelákal, tak som si pár rokov kupovala spearmintové Orbit, výborné. No odkedy som objavila tie melónové, tak už iné ani nekupujem. Fakt sa im to podarilo, to sa musí uznať ;) ))

Text příspěvku byl upraven 27.11.24 v 08:40

majík1
majík1 dnes v 16:35

Žvýkačky melounové, nebo třešňové,výborný byl Sevak a kačer Donald, hodně se kupovalo Pedro a na dospěláky jsme si hráli s cigaretovými žvýkačkami.

Pendreky mám ráda obyčejné lékořicové

Co pijete k Štědrovečerní večeři?

Vložit příspěvek