Co byste raději
DVD
Využíváte při nákupech slevy, nebo kupujete to, co potřebujete, bez ohledu na slevy?
Bez ohledu na slevy.
V TV dáte přednost filmu hranému nebo dokumentárnímu?
Asi obojímu, ale poslední dobou jsem přilnula k dokumentárním filmům, zvláště o zvířatech.
Lenka Filipová a Karel Zich nebo Helena Vondráčková a Jiří Korn?
Když už tak mořské, sladkovodní jako kapr mi smrdí rybinou.
e-book, či audiokniha?
Stromek zdobíme na Štědrý den
DVD
Slevy ne
V tv hraný film
Vondráčková +Korn
Dvořák
Spíš mořské ryby
Audio kniha
Dáváte si na Štědrý den snídani a oběd, nebo až večeři?
K snídani vánočku, k obědu polévku.
Dáváte si na Vánoce dárky jen v rodině, nebo i s lidmi mimo (např. s kolegy s práce, s kamarády)?
Dárky pouze s manželem a maličkosti dvěma kamarádkám.
Zkusit řídit krásnou starou a velikou parní lokomotivu nebo nějakou super novou?
Zkusit řídit krásnou starou a velikou parní lokomotivu.
Pejska "gaučovníka" na válení, stříhání, dělání culíčků nebo spíše aktivního do přírody, na běh, třeba i výstavy apod.?
Taky bych chtěla řídit starou lokomotivu.
Máme momentálně jen dva pejsky.Jeden je vyslověně aktivní a druhý to je nejlepší je aktivní a pak gaučák.Takže aktivního gaučáka.
Do Ameriky lodí typu Titanic přímo i výlet nebo jen letadlem?
Ideálne steak z lososa, prípadne filé, či morčací rezeň. Ale najviac ten losos :)
- chémiu som mala a mám veľmi rada, fyzika nebola nič pre mňa
- nezáleží na temperamente človeka, hlavne aby to bol dobrý človek :) Ale tak s cholerikom určite vyjdem najmenej, lebo som veľmi citlivá a neznášam konflikty. Ja osobne som melancholik.
- nemám rada perie v perine/vankúši
- zimu so slnkom
- radšej leto než zima
- dávam prednosť mobilu, je to pohodlnejšie a šikovné, kdekoľvek ho môžem použiť a skoro na čokoľvek
- rozhodne Lucie Vondráčková
- syrečky mi neskutočne smrdia, nikdy by som to nedala do úst :D
- mám FB aj IG, ale takmer vôbec ich nepoužívam
- vianočný stromček zdobíme až na Štedrý deň
- morské ryby (mnohé sa mi strašne páčia)
- e-book (audio nemám rada)
- raňajky a potom až večera
- dávam si darčeky aj s priateľmi
- maglev (superrýchly magnetický levitujúci vlak) sa asi neriadi, ale keby hej, tak ten :D
- určite psíka aktívneho na turistiku, beh, hry, psie športy, výcvik, občas výstava, ... (Presne ako s mojou fenkou papillonkou, ktorá bola vždy klbko energie.)
OTÁZKA
Keby ste si museli vybrať jeden šport, ktorému sa budete venovať (možno aj profesionálne), aký by to bol?
Za mňa rozhodne agility (beh so psom cez prekážky) :) Tomu som sa s mojou fenkou aj v minulosti venovala a s budúcou fenkou sa budem určite venovať tiež. Ale chcela by som už viac profesionálne, aj na súťaže chodiť a tak.
EDIT: teraz pozerám, že som zapísala zase litánie :D
Text příspěvku byl upraven 24.11.24 v 10:08
Sport plavání a pak chůze,běh prostě vše co potřebuji ke speciálnímu výcviku psů co provozuji.
Vejce na měkko nebo na tvrdo po případě jinak?
Nejvíce asi vejce na tvrdo, někdy míchaná a volská oka.
Měli jste oblíbený tělocvik, hudební nebo výtvarnou výchovu?
Vajíčko nahniličku (čiže niečo medzi), potom na mäkko. Ale na tvrdo mi moc nechutí.
Šlejfířka: Jej, ty sa venuješ výcviku? Akému, ak sa môžem spýtať? Ja milujem psy! :) Moja Fany bola dokonale vycvičená, čo sa základnej poslušnosti a nejakých trikov týka. Keď bola šteniatko, chodili sme aj na cvičák a cvičila som ju každý deň, ona to milovala a brala to ako hru :) A samozrejme agility milovala tiež.
Radi si vytvárate na DK vlastné zoznamy kníh, alebo ani nie? Prípadne koľko ich máte? Ja veľmi rada (mám ich aktuálne 14).
Text příspěvku byl upraven 24.11.24 v 10:53
Nejvíc asi výtvarku, sice jsem jezdila na atletické soutěže, ale tělocvik mě moc nebral. Hudebka mi nevadila, i když mám omezený hudební sluch a ve škole jsem ještě zpívala dost falešně.
Seznamy si tvořím, mám jich třináct, ale v současné době aktivně používám tak pět.
Chodíte do zoo? A u kterého zvířete strávíte nejvíc času?
Text příspěvku byl upraven 24.11.24 v 11:00
Veronika4001: Asi sme to písali naraz :) Ja odpoviem ešte na tvoju otázku, ak môžem. Milovala som najmä výtvarku a aj som chodila do ZUŠ. Dodnes ma veľmi baví kresba (v mojej diplomke mám aj vlastné detailné kresby kostí - študovala som biológiu) a teraz už aj digitálna maľba. Myslím, že na to mám najväčší talent. Hudobná výchova OK, ale telesnú som neznášala.
Text příspěvku byl upraven 24.11.24 v 11:01
Azizi-napsala jsem ti zprávu.
Do Zoo moc nechodím dost mi vadí zavřená zvířata.I když se tím některá vlastně zachrání.Zvířata mám moc ráda a okukuji hodně tygry a žirafy.Nemám ráda opice.
Kaše z klasických brambor nebo ze sladkých?
Já čtu ebooky, takže ani jedno.
Petardy na Silvestra: ANO, či NE? A proč?
NE petardám. Vždy jsem byla proti. Petardy lekají starší lidi, lidi mladšího ročníku, zvířata, nutno dodat, že i malé děti, ničí majetek (střechy a okna domů, výlohy, auta apod.). Zaměstnávají policisty, hasiče, záchranné služby (lékaře, zdravotní sestry a další zdravotnický personál). Považuji to za to zbytečné až absurdní.
Recepce nebo vrátnice? ;-)
Dárky i s kamarádkami a blízkými kolegyněmi v práci- drobnosti
Řídit starou parní lokomotivu
Pejska žádného a když, tak aktivního
Hudební výchova
Zoo ano a asi šelmy
Kaše z klasických brambor
Knihu koupím třeba na DK:)
Petardy a ohňostroje ano,ale jen od lidí, kteří k tomu mají oprávnění
Recepce
Na Štědrý večer šupiny a drobné pod talíř?
Šupiny a šup s nimi do peněženky. ;-)
Kapra šupináče nebo holého kapra?
Holého kapra
Co dáváte na Vánoční stůl - svícínek, květinu, nebo nic jen slavnostní prostření?
Vložit příspěvek