Co byste raději
Crrr!
Poslouchate muziku radeji ve slichatkach nebo "normalne" pustenou?
Hororů, myslím těch kvalitních, je málo. U dobrodružných knih s hororovým podtextem nevycházejí reedice.
Zelený čaj pure nebo zelený čaj s vůní (např. jasmínu, nebo nějakého koření)?
Idealne bez kofeinu..
Zmrzlinu lizat nebo kousat? (muj tata ji kouse :D)
Zmrzlinu lízat a nanuka v parnu i koušu:)
Dává Vám Vaše práce smysl a uspokojení,nebo jste v ní jen pro peníze?
Jako čtenáři mi to bylo jedno, vždycky se dal najít nějaký klidný koutek. Jako knihovnici záleží na těch lidech. Když se jedná o řvoucí batolata nebo družinu prohánějící se mezi regály bez dozoru, to už by snad byla lepší knihovna bez lidí ;). Ale jinak jsme samozřejmě za čtenáře rádi.
Snídáte doma, nebo až v práci?
Text příspěvku byl upraven 04.10.24 v 12:43
Taneční.
Do koupelny na stěnu/zeď používáte Savo proti plísním ano nebo ne?
Ne.
Zalozku do knizky pouzivate porad tu samou nebo tam davate, co zrovna mate po ruce?
Co mám po ruce, ale na jednu knížku je to zpravidla stejný papírek (dost často rezervační lístek).
Šaty/sukně, nebo kalhoty?
Určite poležiačky, ja som desne pohodlná :D
Pre ženy: Spíte v zime v nočnej košeli alebo v pyžame? Ja jedine v nočnej košeli :)
Já preferuji noční košily.Manžel podle počasí občas pyžamo občas pánskou noční košily.
Naušnice,náramek,náhrdelník.Vše najednou na sobě nebo jen jeden šperk(šmuk)?
Nosím jen jeden.
Řasenka, tužka na oči, oční linky ano nebo ne, popřípadě co z toho?
Jà tužku na oči, ale jinak,ať si každý používá co chce.A jsem pro.Hezké nalíčení se mi líbí.
Parfém,parfémovou vodu,nebo deodorant?
Len dezodorant, parfémy nemám rada.
Máte radi olomoucké syrečky (v češtine tuším tvarůžky)? Alebo vám tak smrdia, že ste ich nikdy neochutnali a ani nechcete (môj prípad)? Prípadne nájde sa niekto, komu nesmrdia?
Vložit příspěvek