Copak je to asi za knihu?
Ani tohle to není. Ale hodně napovím: autor není vlastně spisovatel, i když vydává knihy jak na běžícím pásu, už jich má na kontě skoro 60.
Sláva, hurá, nazdar, herdekfilek dostává od pana profesora jedničku a amnestii za všechny hříchy. A teď to bude určitě vypečená hádanka...
Zatím bych s tím nespěchal. hledáme žárovky a čekáme na osvícení. I když tady by to chtělo pořádný halogen...
To jsem si hned dvakrát zavařila - nejdříve hlavu, než mi vše docvaklo a teď ještě ke všemu zadávám:)).
Mé oblíbené vědecké okénko: 23°27' s.š.
Koukám že jsme s Kokou zlomily rekord o nejkratší rozdíl mezi uhádnutým výsledkem :-)
A na oslavu toho vítězství vás zvu vypít si: Najdete pohostinské zařízení, které je jako Kolombův objev?
Ajajajaj! Netušila jsem, že moje zadání padne jako ulité i na jiný knižní titul, proto Atuin odpověď uznávám a prosím jí o pokračování.
(Prozradím, že tou svojí hádankou jsem měla na mysli D. du Maurier - Hospoda Jamajka .)
Text příspěvku byl upraven 18.02.15 v 09:33
To mě docela mrzí, že jsem tam praštila s prvním titulem který mě bleskl hlavou :-) a neprokousala k té Jamajce Koka, protože je to má oblíbená knížka i autorka.
Zadání, nebude nikterak záhadné spíš taková sonda.
Zbraň ve vztahu z místem, které je značně spjato s punskými válkami
Text příspěvku byl upraven 18.02.15 v 09:47
Myslím, že ji za chvíli předám :-)
Hledaný název sděluje, že stanovený časový úsek již uplynul.
Koka, myslel jsem něco jiného-ovšem toto také přesně odpovídá zadání. Pochodeň mě tedy opouští a já předávám slovo :-)
Dudu, kolík nepřevezmu, dokud neprozradíš, co tedy mělo být tou správnou odpovědí?
Vložit příspěvek