Copak je to asi za knihu?
Poslední dobou mi to moc tedy nejde... http://www.databazeknih.cz/knihy/zera-nad-pacifikem-26093
Tenax je v luftu a my jedeme dál :-) Zaměníme-li jedno písmenko v názvu jiným, budeme hledat procesí hub.
Omlouvám se pánové trochu jsem se nerozhlédla :-)
Text příspěvku byl upraven 26.02.15 v 08:13
Tak to vypadá, že se do Lampionového (žampionového) průvodu nikomu nechce...
To jsem tedy zvědav, co si na násTenax(až se vrátí z lampionového průvodu) vymyslí :-)
Z průvodu jsem se vrátil rychle, protože jsem narazil na hromadu harampádí, která mi nic neřekla. Proč asi?
tenax, to zadání bylo tak jasné, že nešlo odolat.
A já se ptám:
Jak dlouho trvalo a co to bylo - něco, co sice mělo tragický konec, ale autorka na to s láskou vzpomíná?
Text příspěvku byl upraven 26.02.15 v 20:11
Proč tohle vlákno před dvěma a půl lety vyšumělo do ztracena? Byly tu velmi zapeklité a zajímavé hádanky a takové vpravdě mozek namáhající rébusy tu nikde jinde dneska nejsou...
Nejspíš proto, že tehdy to bylo jedno z mála takových vláken. Od té doby se ale vynořilo tolik nových, hadačských a hracích vláken... :-(.
Jako oživení to bylo dobré, ale jako téměř výlučná náplň šramotu na DATABÁZI to trochu ztrácí půvab.
... ne -ne - ne, neoživujte tohle vlákno, vždyť já si nemohu po tak dlouhé době vybavit, co jsem tím zadáním hádanky myslela :=)
(samozřejmě - už jsem si vzpomněla, ale musela jsem to hádat, jak jakýkoliv jiný, cizí hadač, a ne jak zadavatel, tedy musela jsem se zadavatelce hádanky podívat do profilu ! )
Vložit příspěvek