Copak je to asi za knihu?
Ó nikoliv, hledáme živočicha mnohem méně exotického, přímo bych řekl domácího, byť většinou nemilovaného.
Je to (i moje oblíbená) Myš v 11. patře od Mistra fejetonů. Odcházím na tah :-)
Stačí, že na knížce změníme jediné písmenko, a zůstane nám z ní část rodiny a část hodin.
Koka, chystám habaďuru takovou čajíčkovou. Přidáním jednoho písmenka hledáme potomky člena hnutí, jenž vzniklo v USA.
Dudu, to není čajíček, ale pěkně silná káva. Probral jsem všechno možné, Ku-klux-klan, mormony, Tea Party, Woodcraft, rotariány (víc mě nenapadlo) a pořád nic. A jak tak koukám, ostatní jsou na tom podobně. Nápověda by se móóc hodila...:-)
V tom případě by to mohlo být
http://www.databazeknih.cz/knihy/hipikovy-sny-162413
Jestli je to ono, tak jdu bušit hlavou do zdi. Nenapadlo mě, že to hledáme ve 4. pádu.
Tenaxi, spíše si pusť Heart of Gold a zabuš si u toho třeba do hrnce :-)
Jsem zvědav, co nám teď zabrnkáš.
To není zrovna hudba mého srdce, ale zkusím zabrnkat na dvě struny současně. Hledám dvě knihy, každá od jiného našeho autora, naprosto odlišných žánrů. Každá se jmenuje jinak, ale oba názvy vyjadřují totéž - cestu lemovanou řadou ovocných stromů. A že jsem pes, uznám jen akord = oba názvy současně...
Verbula: Tak tuhle knihu ani neznám, ale protože taky splňuje zadaná kritéria a já nejsem zas takový velký pes, spíš jen jenom taková čivava, beru to jako správnou odpověď :-). Jen pro doplnění, měl jsem na mysli Filip Jánský: Hrušňová alej.
Jak je vidět, naše zem je jedna ovocnářská velmoc :-). Teď už jen, kam se z té kvetoucí zahrady vydáme dál?
Mé heslo je známé - Věda je zábava:
organizační a řídící centrum nervové soustavy patřící vědci, kterému poskytlo jedno zmíněné ovoce inspiraci
Vložit příspěvek