Copak je to asi za knihu?
Úplně jsem přehlédl potvrzení, to jsem hledal babu :-), tak až teď:
zaměníme jedno písmeno a dostaneme strom patřící jedné panovnici.
Odborník se nezapře, byl to opravdu buk. Příště budu muset změnit obor. Předávám slovo.
No, když si vzpomenu na maturitu, tak to moc na odborníka nevypadalo-hihi. Díky za slovo.
Když je ten pátek, dáme si název pozpátku. Má v sobě italský souhlas, samohlásku, zápor a spojku.
...čili název se čte zleva a jeho části se skládají zprava.
Text příspěvku byl upraven 07.11.14 v 15:47
Aiwo, přesně tak. Název se čte samozřejmě zleva. Vy jste si s tím ovšem poradila :-)
Text příspěvku byl upraven 07.11.14 v 17:56
Dudu, kdybyste viděl můj papír popsaný: si a/ale ne... Nakonec mě cosi osvítilo:-).
Hádanka zde:
Síť obdařená přídavným jménem přirovnaná k holícímu nástroji
Díky, to je ta moje zatracená soutěživost. Dělám chytrýho a pak musím vymýšlet. Co třeba
Dvojitá součást osvětlovacích těles s jedním zmenšeným písmenem.
Ne, jde o jeden svazek. A ta součást je dvojitá proto, že je v názvu dvakrát (stejná).
Ani Petrolejové lampy to nejsou, jde o osvětlovací těleso mnohem modernější.
Vidím, že až se to odhalí, dojde k dalšímu kamenování :-)
Sláva, kamenovat se nebude :-)
Je to Nana. Pro ty, kteří si ťukají na čelo = sodíková výbojka - sodík - Na.
Předávám slovo
ještě tak vědět co je sodíková výbojka, to se má pak jeden chytat :-))) Tak Dudu, hoď do placu něco laskavého i pro nás natvrdlíky ;-)
tak jak říkám Dudu, jestli se neslituješ, praskne na to u Atuin pořádný kus lesa :-)))))
Tenax je lišák lišáků. Jestli někdy uděláme sraz, tak je jasné, co si každý vezme před cestou do kapsy(ti více naštavaní- do batohu)
Slitování přichází : dvě písmenka zmenšíme. Poslední slovo je znaménko. Další čteme zprava a vyjadřují dvě vyvrcholení šachové partie.
dudu, téhle hádance vůbec nerozumím.... a že většinou hádám dobře... bude to něco s tamtamy ........ aspon MOŽNÁ nápověda pro druhé
Vložit příspěvek