Fantasy pro muže
Kakiko: Název diskuze vystihuje první příspěvek diskuzního vlákna tzn. dotaz/doporučení na fantasy vhodné pro muže.
Ženy mohou přispívat.
Poznámka - jsou tu i další diskuze ohledně fantasy. Přímo v sekci Diskuze je vyhledávač, stačí zadat klíčové slovo "fantasy"...
A poslední, kdo doporučoval knihu byla žena. Navíc velice kvalitní knihu. I když jsem baba...
A jmenovala se tahle diskuze vždycky takhle? Já mám dojem, že když jsem si ji kdysi dávno přidával na seznam, tak nesla jiný název.
Jinak, teď jsem dočetl Aldissův Skleník a je to velmi zajímavé počtení. Líbí se mi jeho fantazie ohledně tvorby světa, ale je vidět, že příběh byl pro něj méně důležitý.
Hadati: Jsem ráda, že nejsem jediná kdo má dojem, že tahle skupina změnila jméno :D
Jinak díky za doporučení, Skleník vypadá zajímavě. Poslední fantasy co jsem četla já, bylo Paoliniho "Poutník, čarodějnice a červ" a to teda bylo dost zklamání (i přes nízká očekávání)...
Tibis - příběh ze života se světélkujícími paličkami pobavil. Ale skutečně reálně existují ženy i dívky, které rády čtou scifi či fantasy, a také se jim líbí filmy scifi či fantasy. Vy máte jen smůlu, že na takové v okolí nemáte štěstí.
Tak stačí jít na jakoukoliv sci-fi či fantasy akci a genderove to tam je tak půl napůl
podle mého klasická fantasy pro muže je Conan od Howarda. ženy to podle mě moc nečtou. Conan divoký nezkrotný válečník, nezkažený civilizací, princezny mu všude padají k nohám...
Vložit příspěvek