Filosofování pod starým mohutným dubem
Čekám, jestli zítra dorazí Arvéd. Když ne, tak se pustím do knihy Připravte operační sál. :-)
Text příspěvku byl upraven 05.01.23 v 21:44
Tak jsem dočetla čtvrtého Tomáše Volfa a nakonec "prima" detektivka.
Další komiks na obzoru. Tentokrát to bude trilogie Návrat Krále Šumavy. :-)
Text příspěvku byl upraven 07.01.23 v 10:08
Sarah01 Skvělé, co může čtenář udělat dnes, nemá odkládat na zítřek. :-)
Já jsem odložila koupi Vypravěče od Davida Grohla a už je (téměř) všude vyprodaný.
Marika - děkuji za doporučení. Já jsem si autorky všimla až s Hájovnou.
Ještě se chystám na Zahradu Petry Dvořákové. Jsem zvědavá...
Text příspěvku byl upraven 07.01.23 v 23:20
Na Zahradu se také těším. Jako bonus má tahle kniha ještě štítek "tajemství". :-)
Pokud jste četli, od 27.1 adaptace na Netflixu :)
https://www.databazeknih.cz/knihy/miren-triggsova-ztracena-v-bilem-sumu-484485
Zahradu jsem přečetla už před Vánoci a poslala ji dál. Hodně zajímavé téma.
Už nevím kdo, ale někdo tady zmínil, že mu utekl Vypravěč. Teď jsem knihu viděla v akci za 199 Kč u Dobrovského. Takže asi bude znovu k sehnání :)
Tak co, už jste koukali na výsledky Zlatých Glóbů? Za mě spokojenost a samé kvalitní snímky v hlavních kategoriích. Sice si připadám, že jsem jediná, kdo ještě neviděl Víly z Inisherinu, protože si to na podzim všichni stáhli, ale o to víc se těším do kina, u nás to má premiéru za dva týdny...
Hezké a příjemné výsledky :) na Oscarech bude těsno...
Lenka: Já těmhle cenám moc nevěřím. Navíc se koukám spíše na tuzemské filmy. :-)
Eicherik: já s nimi letos problém nemám. Nejvíc oceněné věci mám zároveň ve své topce 2022. Takže...znamená to, že mám dobrý vkus? Nebo je svět stejně zvrhlý jako já? :D
Eicherik: asi je to tím, že rok 2022 byl plný skvělých filmů. A ty špatné jsem vytěsnila...
Lenka: Já moc filmovej nejsem, ale seriál Král Šumavy: Fantom temného kraje [2022] mě opravdu potěšil. Takže rok 2022 z hlediska kinematografie považuji za povedený. :-)
Lenka.Vílka: Vidíš a já neviděla skoro nic. :) Ani výsledky nesleduju, ale jak jsi to zmínila, zajímalo mě, jestli vůbec nějaký film znám. :D
Filmové obálky knih jsou většinou kritizovány. Ovšem knize Arvéd tenhle obal vyloženě sluší. :-)
Keri.H: ále! :) každý má vkus na něco jiného. Jinak, tohle je moje top 2022
1. The Batman
2. Fabelmanovi
3. Avatar 2: The Way of Water
4. Seveřan
5. Všechno, všude, najednou
6. Maverick
7. Drive my car
8. Men
9. Zázrak
10. Bullet Train
:)