Filosofování pod starým mohutným dubem
Já panikařím s Alžbětou Bublanovou.
Text příspěvku byl upraven 10.02.24 v 15:11
Na „Jiné místo" jsem doputovala, ale kód života jsem zatím neprolomila. :)
Tak pokračuji v Prolomení... - to je současnost a USA, pak budu na Zemi před 20000 lety (neodolala jsem „volání" Dávných světů při procházení knihovnou).
Text příspěvku byl upraven 18.02.24 v 12:08
Tak už je to zase tady, po roce přestávky, tady máme opět jeden z nejdůležitějších dnů, který jenom může být. Máte připravené dary? Máte připravenou dobrou náladu?
Mezinárodní den darování knih je v plném proudu.
Máte něco připraveného pro někoho konkrétního? Nebo se pouze stavíte s taškou ve vaší knihovně? (Tedy, vyšlo to pěkně blbě, dost knihoven mívá ve středu zavřeno, že?) Nebo se projdete kolem knihbutky?
Tak si večer něco přečtěte. A nezlobte ;)
Lenka.Vílka: Vidíš, ani jsem netušila, že je dnes.
Pro nikoho nic nemám a co se týká naši knihovny, to si úplně nejsem jistá, jestli knihy od lidé bere, ale ve středu má otevřeno. :)
Já si stejně jako jiné dny něco přečtu (asi to vidím na Sníh od McBaina). :)
Tyhlety mezinárodní dny, to je fakt úlet. Kdo tyhle krávoviny vymejšlí? :-D
To je pravda! Já bych taky podobný kraviny zrušila! Hlavně ty, co se týkají knih. Ty jsou fuj nejvíc ;)
Je páteční podvečer a tak se ptám na vaše víkendové čtení. Já jsem v Londýně v roce 2014 a pomáhám s pátráním po sériovém vrahovi. (Hadrový panák) Detektivka není moc dobře hodnocená a na můj vkus je strašně přepálená a nevěrohodná. Jsem teprve na začátku, ale nejspíš do dalších dílů nepůjdu. :-)
Já se toulám českou minulostí (Ženy z rodu Přemyslovců), pak se hodlám opět ponořit do minulosti Starého Egypta (Království faraonů).
Sáhla jsem po jistotě jménem King :-) Když teče krev. Zatím jsem v první povídce v městečku Harlow.
Já jsem pořád v Tokiu. (Konec světa & Hard-boiled Wonderland). Čtu jí s pauzami, takže odbíhám do města Isola, kde vyšetřuji vraždu s 87. revírem. :)
Tentokrát ještě nevím. Mám tady Dravce od Epsteina, Třicátý kilometr od Dubské, Prameny Vltavy od Klabouchové, Vzplanutí od Březiny... Možná si dám nakonec jen Horké vafle a ledové koupele. :)
Jsem na Landstejně začátkem 13. století. Nesměrák: Z kamene a z vápna. Docela dobrý , pěkné se to čte. Je to díl 0. ze zatím asi pěti nebo šestidílné série.
O víkendu nějak nemám a asi ani nebudu mít čas na čtení, neboť slavíme synů narozeniny a tak jsme se zase všichni setkali po delší době a jsme spolu a na jiné věci není čas, budu se těšit na všední dny.
Včera jsem chvíli pokračovala v Dávných světech a pár stránek jsem byla ve Velké Británii (Soumrak dne).
Tak až v neděli večer jsem otevřela knihu detektivních povídek (Po stopách zločinů) a musím doporučit, zatím jsou výborné.
Kdo mi zrušil sérii Black Metal? Že by nějaký přechytralý moderátor? Dej blbci funkci.....
Díky neznámému dobrodinci, toho či onoho pohlaví, který sjednotil názvy nesérie Black Metal. :-)
Ahoj poddubačky a poddubáci. Na jaké čtení se těšíte tento víkend? Ve společnosti jaké postavy ho strávíte?
Víkend budu trávit ve společnosti ženy, která skončila ve vězení (Z lásky k vám).
A večer budu čas trávit poslechem audioknihy ve společnosti kouzelníka, který zabloudil v národním parku ve Švédsku. (Kouzelníkův únik z reality).
Text příspěvku byl upraven 23.02.24 v 21:21
Jsem ještě v detektivních povídkách (Po stopách zločinů) a v autě v audio verzi zpovídám s Alešem Palánem samotáře po republice (Jako v nebi, jenže jinak).
Text příspěvku byl upraven 23.02.24 v 22:38
Já jsem ve společnosti Daniela Booneho Davise a jeho kocoura Petronia Arbitra. Jsme někde v Americe v roce 1970 a rozhodujeme se, jestli se nechat zhibernovat a probudit až v roce 2000. (Dveře do léta) :-)
Text příspěvku byl upraven 24.02.24 v 09:20
Eicherik: Koukám, že kniha Dveře do léta se ti líbila. :)
Text příspěvku byl upraven 26.02.24 v 13:40
keri.H: Čekal jsem trochu něco jiného, ale líbilo se mi to. Když se člověk vřeleji kamarádí s nějakým zvířecím tvorem, tak to mě vždycky dostane. :-)
Vložit příspěvek