Filosofování pod starým mohutným dubem
Největší záhady světa není série, ale edice. A mimozemšťani se objevují někdy i zde na DK. Jen těžko se rozpoznávají. :-)
Tak teda edice. žil jsem s mimozemšťany je druhá kniha z edice, kterou čtu a docela zajímavé čtení.
Text příspěvku byl upraven 12.03.24 v 13:34
RamonVarga: Co se týká her, tak pro mě top jsou Life is Strange, série Syberia (hlavně 1. a 4. díl) a pak jakákoliv auta. :)
Fallout neznám, ale mohl by to být zajímavý seriál.
A co Vy a edice Největší záhady světa?
EDIT: Poslouchá někdo z Vás na Spotify Paranormální půlhodinku?
Za sebe mohu jen doporučit.
Text příspěvku byl upraven 12.03.24 v 13:58
Taky byste si jako já přáli Need for Speed: Underground 3 s tuningem a fajn soundtrackem? Já bych to bral všemi deseti.
RamonVarga: Tady pod dubem asi mnoho hráčů nebude, ale přiznávám - já jo. :)
Nejoblíbenější hry všech dob - Jagged Alliance, Gothic a z novějších neskutečný Detroit - Become Human. Ten mě naprosto dostal příběhem i zpracováním.
Koukám na Vortex a občas na Indiana.
Ze stříleček hraju občas Far Cry nebo něco takového. Doom v novém kabátě mi nic neříká. Takže doporučit asi nic nemůžu.
Edice Největší záhady světa mě míjí. Mám rád knihy o záhadách, ale zrovna tahle edice mi přijde taková "podezřelá". Jako psaná na objednávku. Nevím. Nečetl jsem a tak nemůžu objektivně hodnotit. Spíš než ufáci mě zajímá kryptozoologie - zdravím Vojtu. :)
Na seroš Fallout se docela těším, hrál jsem první dva díly - super. Ale Amazon mě zatím nějak nepřesvědčil, co se kvality týče.
A Underground 3? Já nedohrál ani dvojku. :)))
EDIT: Ještě k seriálům podle her - Pro mne naprosto se všemu vymykající a dechberoucí je Arcane od Netflixu ze světa League of Legends. Nemůžu se dočkat druhé série...
Text příspěvku byl upraven 12.03.24 v 17:17
Terror: Underground 2 mám rozehranej, a taky mám herní resty, hlavně první Far Cry. Teď hraju nejvíce Fallout: New Vegas. Líbí se mi ten setting, snad ho využijou v seriálu.
Jo a Vortex miluju a vždy se těším na pondělí, až si přes jednu download službu stáhnu celý vidcast.
Text příspěvku byl upraven 13.03.24 v 17:30
RamonVarga: Kdo, říkáme? My? My říkáme, že jsme dohráli jen první díl. :) Přestože jsme se těšili na druhý, nikdy jsme ho nezkusili. Věříme, že dneska už by to nebylo ono, hodnocení je zašito v pytli nostalgie. Tenkrát toho na výběr moc nebylo.
Terror: Já to tak měl se Soldier of Fortune, Hitman: Silent Assassin a Quake 3 Arenu a Return to Castle Wolfenstein. První hry co jsem na mém pícidle hrál.
Mám také jeden off-topic. Dnes jsem viděl v metru reklamu na rostlinný burger ala kuřecí maso. Nepřijde vám to jako totální pokrytectví? :-D
RamonVarga: Největší záhady jsem nečetla.
Need for Speed jsem hrála, ale nevím, jaký.
Terror: Detroit: Become of human je taky hodně dobrá hra. )
League of Legends jsem jen zkoušela, ale tohle není typ her pro mě, zato seriál Arcane jsem si zamilovala a druhou sérii taky nedočkavě vyhlížím. :)
Eicherik: Tak tohle je teda top, to mě pobavilo. :)
Eicheriku mě to přijde jako totální kravina, když chci rostlinky tak nechci kuře a naopak, tak proč takový tanečky?
Příspěvek porušil pravidla diskuze, a proto byl odstraněn moderátorem.
Abychom zůstali u knih, ale tentokrát u audioknih. Kdo z Vás poslouchal audioknihy od OneHotBook, jakou z jejich nabídky byste mi doporučily si poslechnout a proč právě onu jednu knihu?
Text příspěvku byl upraven 13.03.24 v 09:21
Eicherik: A představ si, kdyby nabízeli Kuřecí burger ala jetel, to by byl hit!
vas: Doporučil byste mi nějakou knihu z kryptozoologie? Nějak jste mě navnadil.
ad RamonVarga: Určitě Kurupiru od Jaroslava Mareše. Tam jsou kryptozoologické fenomény popsány v těch nejúžasnějších kontextech:)
Ještě jeden dotaz na knihy s tématikou braní drog. Nyní čtu Trainspotting a znám My děti ze stanice ZOO. Jakou jinou knihu s tématem drog byste mi doporučili, pokud jste nějakou četli?
Narazil jsem na knihu Mezi krásou a ošklivostí, ale další knihy s drogovou tématikou neznám.
EDIT: Jo a ještě znám Johnovo Memento.
Text příspěvku byl upraven 15.03.24 v 12:52
Vložit příspěvek