Filosofování pod starým mohutným dubem
Já si pletu Černý barony a Tankový prapor a pak jsem se mýlila ještě u něčeho. To už nevím u čeho.
9/10 neznám účastníky zájezdu, ale to není nic divného, Viewegh za víc než jeden pokus nestojí
Hanka_Bohmova: Ten kvíz je jen taková humorná kratochvíle. Já uspěl jen proto, že mám rád staré české filmy. :-)
reader.007: Účastníky zájezdu jsem kdysi četl a tehdy se mi líbili. Film se mi líbí dodnes. Ostatní Vieweghova tvorba mě neláká. :-)
Mám 6 z 10. A hádala jsem u devíti... Já pořád tvrdím, že umím testy i když vím houby, o čem jsou...
Mám 7/10, Tankový prapor a Černí baroni se mi pletou, Jedna ruka netleská moc neznám a u té nejlepší hlášky o delší za to horší cestě, kterou sami hodně používáme, jsem klikla na ty druhé sněženky. Díky za pobavení.
Film Jedna ruka netleská doporučuji. :-)
Mimořádná linka - Jan Tříska :-D
https://www.youtube.com/watch?v=oZRC16Ch4hk
Otázka je, jestli my, co máme nadpoloviční většinu, máme být nač hrdí :-))
Je to dosť detské. Keby som to poznala ako dieťa, mala by som k tomu iný vzťah. Ale tie informácie o hmyze, také zaujímavé pre dieťa, sú pre mňa stará vesta, čiže sa mierne nudím. No, uvidíme. Ako vraví stará ľudová múdrosť, nekrič hop, kým ti nepreskočí.
Jak se vám líbí Lynč? Já jsem teda zatím 1. díl nestihla a nevím, jestli se vůbec dívat, ohlasy napříč internetem jsou poněkud rozpačité.....
Lynč. Už jsem dlouho neviděl něco tak naivního a amatérského. Další díly už nedám. :-)
Rašín. Film mě moc nebavil, ale na druhou stranu jsem alespoň poznal část historie o které jsem toho moc nevěděl a udělal si částečně obrázek o Rašínovi a Kramářovi.
Mám pocit, že Vetchý dost přehrával, tato role mu moc neseděla. Nedokoukala jsem to.
Pivec, Pešek, Chramostová - tuhle klasiku mám rád: https://youtu.be/Rj8Jk-RRMEM
Budete o víkendu slavit a nebo si nějak připomínat stoleté výročí naší tehdy československé vlasti?
My jsme si mimo jiné k této příležitosti koupili rum Republica. :-)
Určitě oslavíme, zároveň máme v rodině oslavu narozenin, tak to spojíme :-)
Mimochodem, zakoupil jste si někdo nějakou pamětní minci?
Text příspěvku byl upraven 25.10.18 v 19:55
Vložit příspěvek