Filosofování pod starým mohutným dubem
A to bych neřekla že je zrovna okurková sezóna... Kdepak Karel, ten má tuhý kořínek.
No zatím největší hnojařina byl ten hon na Babišovic synátora. Zprávy na Seznamu čtu poslední dobou jen abych se pobavil.
Tak já už dávno nepovažuju za seriózní ani Novinky, ani iDnes, ačkoliv je čtu. Zpravodajství má být vyvážené a nezávislé, pokud možno. Ovšem vždycky to někdo platí, takže spíš nemožno. Takže přečtu všechno, na co zrovna mám čas, a udělám si z toho guláše nějaký názor. Jak někdo říká, že raději zprávy v rámci zachování duševního zdraví nečte, ani neposlouchá, tak já to nevydržím, i když jsem to zkoušela. Potřebuju vědět, kde zrovna napadlo nejvíc sněhu a nejezdí MHD, kdo koho zase zmlátil v metru nebo na ulici, kolik lidi utratili za celý loňský rok v obchodech, kdo zase týral psa, kolik lidí si šetří doma do matrace, kolik lidí zahynulo na silnicích atd.....vím, jsem masochista.
Eicherik: no co co co? Tadyhle Dudu ti nechtěl dělat konkurenci (jako že by se v tom lese třeba neudržel) a ty jsi na něj hned takovej... :-)
Sarah01: nemluvě o tom, jak člověku naroste sebevědomí o kvalitě vlastního pravopisu ;-)
Text příspěvku byl upraven 12.02.19 v 21:13
reader.007: Aha, já to nepochopil! :-) To se mu nedivím, já bych se taky neudržel. ;-)
alekis: Slavík už nebude. Byl to jeden velkej švindl a tak ho zrušili. :-)
alekis: A myslíš tím ty (ten) Boubínský? Protože kdyby náhodou deštný, tak sebou musíš hodit, než ti z nich nadělají plantáže... A prchnout na plantáže... to nemá ten zvuk, nemluvě o těch dělnících, co by si klepali na čelo.
Mimochodem dodrželi jste to zápolení o nejstarší českou detektivku? Jestli jo, tak jsem to nějak přehlédla...
reader.007: Jestli myslíš tu nejméně čtenou a hodnocenou českou detektivku, tak to byla plichta s R.E.M.. Ale tahle "soutěž" se moc neujala. :-)
Vložit příspěvek