Filosofování pod starým mohutným dubem
alekis - a to já zas jo. Za komunistů jsme nesměli, teď můžem :-) Ale mám ráda i jiné žánry, Havelku třeba taky můžu a moc ráda mám vážnou hudbu, hlavně barokní.
Mimochodem, včera měl narozeniny Adrian Smith, tak ať mu to ještě dlouho tak dobře hraje.
alekis - já například u toho metalu mám moc ráda kytarová sóla. A je metal a metal, symfonický je opravdu nádherně melodický, třeba Last od The Wilds od Nightwish (nemůžu vložit odkaz).
Ano, dnes je toho tolik, každý si vybere :-)
Text příspěvku byl upraven 28.02.19 v 15:10
Alekis - ten hlas k táboráku jo, ale jsou lepší hlásky :-)
Metal jsem nikdy nemusela a nemusím, potřebuju trochu víc slyšet slova a rozumět..
Sarah01....proč nemůžeš vložit odkaz? Co ti v tom brání?
https://www.youtube.com/watch?v=TVLZppHLWF4
Protože to na tabletu nemám zaktualizovany a nechce se mi to dělat :-))
Musela bych si založit mail na googlu, a to se mně nechce, no.
Text příspěvku byl upraven 28.02.19 v 17:17
Marika Vanova - tak Dickinsonovi z Maidnů je rozumět úplně krásně, zazpívám si vždycky s ním, třeba Fear od The Dark.
Ale taky je hudba, kterou nemám ráda, třeba nesnáším takové ty typy ala Eva a Vašek, pak takový ten jednoduchý pop a takový ten pub rock, někdo tomu říká agro rock :-)
Alekis, já bubny taky. Dokonce jsem byla na dvou koncertech japonských skupin a dokonce si pamatuju, jak se jmenovaly! Ta první byla Ondekoza (no, zkus tohle zapomenout) a ta druhá Jamato. Ta první na Nové scéně, ta druhá v Kongresovém centru. A když bubnovali na ten obří buben, tak ty baráky vibrovaly...
encyklopedie: No nevím, co na ten Heavy Trip řekneš. Přeci jen je to spíše pro metalisty. Jsem na Tvůj i případně negativní názor zvědavej. :-)
Bubny nebo-li basy nahlas poslouchám ráda v autě, to je potom nářez
Jo když jedu sama v autě, tak si to užívám, zpívám si a na jízdu se soustředím stejně.
Jedna veselá příhoda z mládí. Snad jsem jí tu už nepsal. ;-) Šli jsme jednou s kámošem (tehdy byl metalista jako já) kolem jedný zavřený garáže a zevnitř se ozývala velmi kvalitní muzika. Mysleli jsme si, že tam má zkušebnu nějaká metalová kapela, tak jsme se zastavili a s nadšením poslouchali. Po chvíli se vrata garáže otevřela, vylezl z ní chlápek v montérkách a uvnitř si vesele rachotila míchačka. :-D
To se opravdu stalo. :-)
alekis: Přesně tak, o tom to je. Jestli si ještě někdy na něco vzpomenu, tak se pochlubím. :-)
Vložit příspěvek