Filosofování pod starým mohutným dubem
braunerova: ale zase je tam klid, čistší vzduch a mnohdy i příjemný stín. Rozhodně je čtení na hřbitově lepší nápad, než chodit tam ze stejných důvodů běhat. To mimochodem není výmysl, to kdysi napadlo mého bratra a jeho kamarády...
Text příspěvku byl upraven 24.08.19 v 18:47
reader.007, Eicherik: popisujete to tak nadšeně, že se snad zítra vypravím s knížkou na Olšany :)
U nás už knihobudky asi nejsou, jedna dřív byla na vlakovém nádraží, druhá na náměstíčku u zámku, ale už jsem je tam neviděla. A to bych tam knížky ráda dala, i když jen pár, vyhazovat se mi je nechce.
braunerova: Ďáblice jsou kousek dál, ale ďáblický hřbitov má zvláštní atmosféru, krásné vzrostlé stromy a netypický vchod.
V příhodné dny je možné se projít až ke hvězdárně a pozorovat oblohu. :)
alekis: Vteřina poté je v mém dlouhodobém čtenářském plánu. Až budu mít náladu na katastofickou knihu...
Text příspěvku byl upraven 24.08.19 v 19:56
Já jsem skeptik, myslím si, že bude hůř, ale že naštěstí my se toho snad už nedožijeme.
Cvične som zažívala výpadky elektriny občas počas Vianoc - dosť často sme boli bez elektriny a dopekalo sa dováralo pri sviečkach. Plyn našťastie šiel. Ako trenažér to celkom ušlo.
14 rokov bez tečúcej vody sa môže počítať, alebo je to ešte stále málo?
Asi jsme taky příbuzní - poslední blackout byl Te Rangi Hiroa alias Peter H.Buck - v pondělí...
...co se děje??? SZ odkazují na bazar!!! nezobrazují se žádné zprávy, ale bazar
Ale když se klikne potom na uživatele a poslat zprávu, dostaneš se do nich. Zvláštní. Dnes ve vedlejší uličce v kolonii dělali novou vodu. Takže pitnou vypnuli i nám. Bez předchozího upozornění. Toto situaci připomíná. Místo toho, aby mi přišlo upozornění (plošně všem, nejsem narcis), že se něco bude předělávat, že je třeba trpělivost nebo ma chviličku z databáze odejít, ani slovo! Místo toho budou všichni akorát plašit. Když nikdo nic neví. A děje se to v takovou akční hodinu. Kdy si všichni chtějí popřát dobrou noc, protože dnešní stránky krásna už mají za sebou :( ....
Jestli se ze Zpráv dostanete do Bazaru, pak se určitě někudy jinudy dá dostat do Zpráv. Jen je třeba si cestičku najít. ;-)
Cestička normální je kliknout na zprávy a došlou zprávu.
Kreativní cesta: zprávy, profil uživatele, který poslal zprávu, Poslat zprávu... Také to mohlo být ještě kreativnější!
Text příspěvku byl upraven 25.08.19 v 07:43
Neviem, či to Eicherik nemyslel tak, že keď človek klikne na povedzme Seznamy, dostane sa do správ. To by bola skutočná kreatívna cesta.
Potřebuji si přečíst starou zprávu. Dříve jsem klikl na zprávu, otevřela se mi nová a pod ní celé vlákno komunikace. Teď se mi otevře bazar. Prosím kreativce o radu.
Vložit příspěvek