Filosofování pod starým mohutným dubem

DISKUZE » Volná diskuze

Marika Vanova
Marika Vanova včera v 07:34

Číst se mi v těchto dnech vůbec nedaří, když už tak knihu otevřu a po jedné dvou stránkách někdo přijde, něco se doma děje a je konec se čtením, jak se sjeli všechny děti, tak si je raději užívám, hrajeme deskové hry a taky ty pohádky. Jinak se ještě pokouším dotáhnout tu ČV.
Ta štědrovečerní pohádka mě taky moc nezasáhla, nejlepší byly titulky, jak tam trsají.
ad anketa - moc ne, ale před dvěma lety jsme jeli na Šumavu a cíleně jsem si v knihovně půjčila Svědectví z poválečné Šumavy od Rosi Tahedl, jeli jsme se do obce Dobrá podívat, teda došli jsme do ní ze Soumarského rašeliniště a tam jsme i popovídali v místní hospůdce o autorce. A to bylo zajímavé.

Terror
Terror včera v 08:16

Na pohádku jsem nekoukal, sjíždím úplně jiné typy filmů. Třeba včera opět Zelená míle. Na Štědrý večer to bylo Zrození planety opic. :)

Na anketu jsem včera nezapomněl, ale nějak mi nezbyl čas, takže - díky, Eicheriku.

Cíleně místa z knih nenavštěvuji, ale kdyby byla možnost navštívit třeba nějaké to záhadné nebo strašidelné místo, proč ne. Třeba na hradě Houska jsem nebyl, jen jsem kolem projížděl, což mě mrzí. Zasáhl spolujezdec, který se necítil dobře. Že by zásah shůry? :)

Eicherik
Eicherik včera v 15:25

Docela jsem si oblíbil půlhvězdičky v hodnocení a to jsem si myslel, že je nejspíš nebudu používat. :-)

Vložit příspěvek