Filosofování pod starým mohutným dubem
Lectore, to jste byl proklatě blízko. Tady u nás lidé již několikrát chtěli domoobranu založit - ovšem skončilo to tak, že se vytvořily jakési hlídky, které mají na starosti zklidňování místního odbojného obyvatelstva.
AD: Lector
citujem : "Myslím, že podceňujete lidi ve Francii a ve Švédsku, když si myslíte, že v těch vybraných lokalitách, na které tu skrytě narážíte, nefunguje občanský odpor a snaha se koordinovaně postavit četným problémům. Nemyslím, že všichni slepě akceptují přešlapy úřadů a politiků."
Hovoríte prešľapy, ja by som to nazval skôr svojvôľa. Ešte stále je reč o demokracii ?
Text příspěvku byl upraven 12.01.20 v 16:18
Eicheriku, Pendergast nikdy neomrzí. Jak se začne policajtům případ hroutit, máš jistotu, že tenhle "borec na konec" vše zase v dobré obrátí.
Můžu vás při nedělním večeru uklidnit, alekis, že vaše bezpečnost ohrožena není, protože jednak nechodím do supermarketů, kde nakupujete vy a hlavně, ruce mám vždy perfektně čisté, protože si nechci zničit svého "miláška", Pentax K100 D.
Možná trochu nadhledu by vím některý ten váš Borec na konec mohl poslat doporučeně, co říkáte? Nedala byste si?
Vodík je nádherně ekologický - odpadním produktem je (zřejmě) voda. Když si vzpomenu na katastrofu oné vzducholodí, a mám pocit že v tom asi nebyla sama, tak mne trošku mrazí. Snad se to časem povede vyřešit.
Lectore, zajímavý článek. I takto se to dá řešit - vodík nespalovat přímo v motoru, ale využít ho prostřednictvím palivového článku. Solární energie na to bude hodně, tak proč do toho nejít , když i ta bezpečnost je vyřešena.
Dneska mi jedna paní řekla, že její dcera čte i hodně těžkou a náročnou literaturu. Např. Nesbø :-)
Denib: až dostanete pohlavek třeba Levhartem, zjistíte, že je to hodně těžká a náročná literatura :D
(To není výhrůžka, jenom zrovna Levharta čtu a pevnou vazbou bych dostat nechtěla. Au!)
Neviem, či je dub ten správny strom - ale snáď ustojí fandenie. Mimochodom to sa našinec nažehlí vreckoviek, kým niekto z našich zase raz vyhrá, stojí na debne, alebo aspoň boduje.
denib - to je dobrý :-), pro mě zrovna ten Levhart od Nesba teda byl hodně náročná literatura a hlavně moc drsná, po padesáti stranách jsem to odložila.
Vložit příspěvek