Filosofování pod starým mohutným dubem
Eicheriku já jsem se konečně pustila do čtení Zahalte jí tvář, tak si to pak asi taky pustím, jestli to nebude nudit :-)
Woodward : taky jsem neodolala a objednala jsem si včera knihy z knižního klubu za lepších podmínek ( koronavirových)
Text příspěvku byl upraven 20.03.20 v 15:15
Marika: Já se možná už o víkendu pustím do Černé věže. Ten seriál Zahalte jí tvář je opravdu moc pěknej, už jsem v půlce. :-)
Eicherik - série Zahalte ji tvář byla z dalglishovek asi první, kterou jsem viděla. Tehdy se mi hodně líbila. Pachatele jsem neodhadla.
Dobré odpoledne,
dovoluji si upozornit čtenáře detektivek paní P. D. Jamesové na spisovatelku, která píše také moc pěkné knihy tohoto žánru. Ngaio Marshová.
sadlo: O sérii Roderick Alleyn jsem dosud ještě neslyšel, ale námět hned prvního dílu vypadá velmi zajímavě. :-)
Čtu už zmíněnou antologii sci-fi povídek Stalo se zítra a jsem rozpačitá. Některé se mi líbí, některé vůbec, což je u antologií běžné. Ale zatím mi to připadá jako divný výběr, který moc nesedí dohromady. Takový nesympatický ...
Dnes jsem taky objednala knihy, ceny byly více než lákavé, tak jsem se rozhodla, že nebudu čekat.
R.E.M.: U nás to poprvé běželo snad v roce 1987, ale prakticky jsem si děj nepamatoval. Parádně propracované postavy a kouzlo tehdejší Anglie. :-)
Objevil jsem kreslenej vtip, ale ten sem nejde vložit. Koronavirus, španělská chřipka a černá smrt seděj u baru. Koronavirus, jako mladej, naivní brejlatej moula vykládá: mně nejde o to primárně zabíjet lidi, chci jenom upozornit veřejnost na to, jak je důležitá dostupnost zdravotní péče. Španělská chřipka - usedlej strejc s mohutnými kníry - neříká nic. Černá smrt, nerudnej dědek s holí, bručí: Zatracený mileniálové!
Jak jste psali o těch objednávkách knih, tak teď jsem se dočetl, že můj nejoblíbenější e-shop s muzikou kvůli koronaviru pozastavil na dobu neurčitou činnost. To že by zkrachoval nehrozí, protože ho tvoří jeden (téměř kamarád), možná dva lidé. Navíc je to vedlejší aktivita. Alba co má na skladě svoji hodnotu neztratí ani za rok, ale je to pro mě smutné.
Eicherik: To zamrzí, když se jedná o nejoblíbenější e-shop.
Dneska mi zrovna přišly knihy, ani doručení netrvalo dlouho. Takže to vidím, že o víkendu budu odpočívat u knih. :)
keri.H: Dočítám poslední knihu z knihovny. Zbývá mi cca 70 stránek. Potom se pustím do donesených knih z knihobudek a pak mě čekají knihy z domácí knihovny, na které nezbýval čas. :-)
woodward - :D tu si vychutnávam zavretie všetkých krčiem. Ale tí traja môžu v stanovenú dobu na nákup.
Možná nastala doba pro napsání pokračování některých úspěšných románů.
Třeba: Láska za časů cholery
Pokračování by se mohlo jmenovat Láska za časů koronaviru. :-)
Přátelé, já jsem dorazil nedokončenou serii s Pendergastem, takže teď se budu poohlížet po něčem, co bych četl se stejnou chutí. Budu se snažit stále čtení prokládat učením ruštiny a angličtiny, protože stále moc něpanimaju. Ještě že ty knížky máme, protože být závislý na tv, nobo jak píše kolegyně / to už je tedy ten zhoršující se stav karantény/ na třídění máku dle odstínu, bych tedy nechtěl.
Na dnešek připadá smutné výročí. Přesně před měsícem byli v Itálii detekováni první pacienti s koronavirem.
Alekis, to až tak překvapující není. Jedná se o válečné ročníky, které byly fyzicky i psychicky na dně.
Vložit příspěvek