Filosofování pod starým mohutným dubem
Eicheriku: Na gymplu jsem kdysi dostal za 5, protože jsem nenašel řeku Malši. Teď si mi ten stresující zážitek připoměl :( Já nehraju.
braunerova: Malši bych nenašel ani dnes. :-D Jen do toho! Horší než já určitě nebudeš. :-)
Eicherik, ty budeš ten správný typ do cestování kanceláře. Dobrodružství není nikdy neškodu.
Dudu: Ještě že nedělám toho mašinfíru, to bych se musel zabarikádovat v kabině strojvůdce, protože by mě jinak cestující zlynčovali. :-D
Ale když mám po ruce mapu, tak jsem fakt dobrej. Mám velmi dobrej orientační smysl. Se mnou se nikdo neztratí. :-)
Ta tam bohužel není, možná by mi trochu zvedla rejting, jinak mám ostudných 54% na stopro jsem trefila snad jen Aš, Vanďas a Valtice :-/
Jak tak poslouchám rádio, kde pořád něco plácaj o příznacích covid 19 (teď zas prej nějací lékaři zjistili, že jedním z příznaků je ztráta čichu) - napadlo mě, že znovu nakouknu do Tří mužů ve člunu, kde se tak pěkně píše o tom, jak člověk pozná, že má v nepořádku játra - hlavním příznakem je "povšechná nechuť k práci všeho druhu". S játrama jsem podle toho trop v podstatě odjakživa, ale kdoví, třeba se tak projevuje i koronavirus! ;-p
Taky ty ho nemáš za humnama ;-)
No hlavně když nebudeme "rozeznávat slabou vůni melounů", to by znamenalo že je opravdu zle...
Eicherik, teď u mě byla návštěva s devítiletým klukem - a ten to dal na 52% - hihi.
Text příspěvku byl upraven 24.03.20 v 14:29
neštvi mě.
Mimochodem Eicheriku jestli jsi měl výsledek ještě horší než já, to jsi naopak pro strojvůdce ideální kádr: na mašině nemůžeš blbě odbočit ;-)
slepá mapa ....mě vyšlo ....Dobrá trefa! Ve slepé mapě se orientujete s přehledem. 74%
...a to jsem Nymburk šoupl do jiného kraje ..... ten mi to hodně pokazil
Eicherik-ten Tvůj zeměpisný test mne pěkně rozhodil-mám jen 66(cenila jsem se na 90)!
Eicherik: Bezva test. Ve škole jsem slepé mapy nesnášela. :) Teď mě to bavilo. 72 %.
Ach, ten Varnsdorf, Nymburk, ach ten Tachov.
Text příspěvku byl upraven 24.03.20 v 23:25
Keri. H - já už na tuhle Marplovou koukala dlouho a teď je v knižním klubu sleva z 990 na 290 a ještě klubová 10 %koronavirová sleva, takže cca 260 Kč, to jsem si musela objednat
Vložit příspěvek