Filosofování pod starým mohutným dubem
Eicherik-škoda,že to nejde poslat přes DK-poslala bych ti zelňačku s klobásou:-).
My jsme vyrazili na odpolední vycházku a v místech kde je to obvykle "naše" (když nepočítám pár nerudných rybářů) najednou hotové zástupy.
Teplota kolem 0, vítr a místy sněžení, ale na louce krávy. Jedna tak divně stála... a najednou koukám, ona rodí. Tak teď jen doufám, že to holka zvládla...
Text příspěvku byl upraven 22.03.20 v 19:27
@Sarah01:
Jiří Babica, toť on
https://cs.wikipedia.org/wiki/Ji%C5%99%C3%AD_Babica
Říkali v rádiu, že columbijská universita vypracovala každoroční světovou zprávu o štěstí. tak si říkám, jestli jim někdo nezapomněl říct, že letos bude líp s tím počkat, případně spíš vypracovat zprávu o neštěstí. Jak tady někdo říkal, že je ze světa kuku, tak tihle "zpravodajci" z University of Columbia jsou očividně taky kuku - kdoví z čeho.
Eicherik - no jo škoda, že to nejde poslat online, ale jak píšu, kulajda rychle zmizela, možná bych to ani nestihla :-) jé a za zelnici bych vyměnila s pavlindou aspoň talíř.
Alekis i snaha se cení :-)
ijcro - jo, kuchař, to jsem nevěděla, já nekoukám na pořady o vaření. Jak už jsem uvedla, vaření není můj koníček, ale vařit umím, to zas jo a určitě líp, než oba moji rodiče. :-) Mně prostě vadí ten promarněný čas u plotny. Radši bych si četla nebo šla ven. Za téhle situace se ale i v polích potlouka hodně lidí, potkali jsme jich dnes dobrých 20.
Smutná zpráva - zemřel první nakažený.
V noci se mi zdálo, že řídím auto v roušce a začala mě honit policie, protože si mysleli, že jsem bankovní lupička :-)
Sarah01, je to smutná zpráva, ale chtěla bych se taky dožít 95 let...
Text příspěvku byl upraven 22.03.20 v 21:27
Alekis super, dojela jsem na Soumarák a někdy kouknu dál, teď si chci ještě chvilku číst :-)
Raksa.A - ano, pěkný věk a mám už info od zdravotníků, že pán měl i jiné zdravotní problémy a neležel na JIP. Ale bohužel chytil i covida, tak bude zahrnut do obětí.
Dnešním dnem jsem přestala sledovat sociální sítě, protože mnozí už z toho blbnou a vymýšlejí různé scénáře, výzvy a aktivity, sem to snad nedorazí. Začala jsem číst Já jediná jsem přežila. :-)
alekis - už jsem koukala i dřív, když seriálek začal, ale díky za připomenutí, teď se bude hodit.
Sarah01.....já jediná jsem přežila.....kurnik, to by bylo pro nás ostatní hodně špatné....
Columbijská universita se mě sice na nic neptala, ale já mohu veřejně prohlásit, že navzdory pandemické situaci jsem pořád šťastná. Užívám si svobody nebývalé.
{beze stopy ironie}
alekis: Mám rád tyhle "filmy" z kabiny strojvůdce. :-) Železnice má svoje kouzlo. :-)
Marika: Zahalte jí tvář. Dokoukáno. 5* Už jsem zkoukl 1. díl Černé věže. Jen škoda, že je to na YT osekáno bez titulků. :-)
Text příspěvku byl upraven 23.03.20 v 05:29
Tak nám tu někteří Němci chodí " na černo" /a dokonce bez roušek/ přes hranice kupovat cigára, takže nad pohraničním lesem krouží policejní vrtulník a starosta se obrací i na armádu.
Teď čtu ve zprávách, že Rambo posílá optimistické vzkazy do téhle pochmurné doby. Tak ne, zpět, je to Ramba. Tak to je v pořádku, páč ten prvně jmenovaný uměl tak max. rozštípat policejní stanici.
milí studenti, zaklapněte maturitní četbu, vízo dostanete tak jako tak
https://1url.cz/vzWy2
Text příspěvku byl upraven 23.03.20 v 12:30
Vložit příspěvek