Filosofování pod starým mohutným dubem
Nedostatky ve vzdělání... Slušný lidi.... co já se tu všechno dozvím...
Reader.007: já vím, že se na tomhle nedohodneme. A tak je to fajn. Jako v Hříšném tanci, tohle je můj prostor a tohle je tvůj prostor. Když nepolezeš do mého, bude to fajn ;)
A teď už končím, začíná to tady bejt jako na tom blbým facebooku. Napiš, až za námi bude Covid nebo až budeš chtít někoho zdrbnout ;) do tý doby si nebudeme chvilku rozumět :)
Až za námi bude... no to je poměrně tenký led...
Ale jsme na knižním webu, tady je naštěstí pořád co drbat.
Braunerova, je to vždy smutné, když někdo zemře. Co se týká starých a nemocných - ono už to bylo vymyšlené. Prymula přeci chtěl společnost postupně promořovat s tím, že staří a nemocní by byli - pokud to situace dovoluje -izolováni. Nevím jak u vás, ale tady si nechávají od města nákupy přinést domů - tedy někteří. Většina ovšem razí na nákup po vlastní ose.
encyklopedie: Já zkusil toho Inspektora George Gentlyho a byl jsem spokojenej. Je to podle mě retro z šedesátejch let a hlavní hrdina je Doyle z Profesionálů. Určitě zkusím i další díl. :-)
Text příspěvku byl upraven 13.04.21 v 16:01
Eicherik já to znám, vím že tam hraje Martin Shaw ......
Já jsem třebas hodně dlouho neviděl "Korejse"
Panoptikum Města pražského .....tak to postahuji, minulý díl jsem viděl a nechce se mi zase čekat týdny a týdny...
Tak už nám před obchodní dům postavili válečné hranice :D
Konečně to tam vypadá, jak si to místo zaslouží. On náš Prior vypadá trochu jako z válečného období, filmaři ušetří za úpravy kolem. Zajímalo by mě jako co to pojmenují :D
Ale proč to tady bleju? Vzpomněla jsem si při tom zprávu, která mi přišla minulý týden: "Ty vole, ve Falconovi je trojskej most."...ok, tak jsem vysvětlila :) a reakce: "Já si říkal, že to vypadá na dost místech jako Praha, ale bylo to tak zvláštně poskládaný..."
Není nad dokonalou fikci.
Ještě se u nás natáčel jeden film. Ukrajinský sídliště a scéna na něm. Taky takový válečný styl :D
Samozřejmě nepočítám: "Jasně, klidně tady natočte válečnej film, to stejně půjde dílu." ;)
Text příspěvku byl upraven 14.04.21 v 07:46
Eicherik: všimla jsem si pokroku při cestě do práce. A jelikož je dneska první den natáčení, tak nevím, nevím, zda nás nevyženou :D ale žádná velká jména v tom fakt nejsou. A až pojedu z práce bude tam už tma :(
Ale nepochybně dá něco na své stránky město. Když jo, přepošlu ;)
Text příspěvku byl upraven 14.04.21 v 19:15
Eicherik, tak mám update. Akční sci-fi žánrem. Takže nám vyvěsili rudé vlajky kolem tý nejhnusnější budově, co máme ve městě:
https://mostecky.denik.cz/zpravy_region/kulturni-dum-repre-most-20200307.html
A samozřejmě se natáčí v Severce. Což mi evokuje místo srazu odboje za války...
No, k něčemu světu dobrý jsme, vypadá to u nás postapokalypticky furt :D
Lenka.Vílka: Díky za info. Jestli se tam někdy podívám, tak určitě Severku navštívím. :-)
Kauza Slavie, která se probírá v sousedním vláknu. Měl jsem o Skotku lepší mínění.
PanPredseda: Tzv. Talvisota. Já jsem v tomto konfliktu na straně Finů. :-)
Já taky. Ovšem domnívám se, že děda toho Fina z Glasgow Rangers v ní nebojoval.
Někteří lidé si myslí, že se vlaštovkám, které mají hnízdo v kozím chlívku vyklubou z vajíček malá kůzlátka. :-)
Ad Eicherik: Tak to jistě zvládnete přeložit větu (píšu to foneticky): "Prehe tootat mylre, há lochtydá, tůrmedá, zátůvechty, kutulululů"
Vložit příspěvek