Filosofování pod starým mohutným dubem
Už jsem ani nedoufala...
Konečně poslední třetinu to byl pěkný hokej! :-))
Text příspěvku byl upraven 27.05.21 v 21:43
Tohle mě pobavilo:
"Chcete potěšit náruživého posluchače black metalu tím, že mu koupíte novou slípku? Kupte mu Cemanku, slepici černou jako uhel, a trefíte se do černého."
(slepičář.cz)
Dnes jsem se viděl po delší době s jednou ze sester. Od mala se zajímá o zvířata. Dnes bydlí na venkově a mají malou zoo. Dozvěděl jsem se o černých slepicích, které jsou naprosto komplet černé. Jestli si je ségra pořídí, tak se na ně musím zajet podívat. Potom o potkanu "průzkumníkovi" a také o zvláštní ještěrce zvané kruhochvost štítnatý, což je učiněný uroboros. :-)
Já se včera konečně (!) pustila do seroše Dark. A vážně jsem se bavila u komentářů těch, kteří to chtěli po prvním díle odsoudit. Hlavní (podle mě je) postava má v oblibě žlutou bundu a "všechno se to opakuje" po 33 letech a zmizí mj i makej kluk, takže konspirace, že je to vykrádačka silně bují. Ale ono se to rozjede trochu jinam. Jo, zatím povedené :)
Pokud vám nevadí titulky a němčina jako původní jazyk, a snímky, kde na pozadí furt něco hraje (vážně si nevybabuju jedinou minutu, kdy mi tam nic nehrálo, to někomu může vadit, ale tady si dali fakt záležet a score tam brutálně sedí) doporučuju :)
Text příspěvku byl upraven 29.05.21 v 08:17
Hlavní je, že se Ti to líbí. :-)
A komentáře obecně? Rád si je pročítám, zajímají mě názory ostatních. :-)
Češi jsou národem houbařů. Já mám houby rád. Sbírání hub je hezká činnost, ale já se v nich moc nevyznám, tak je raději nesbírám. A kulajda je nejvíc nejlepší polévka na světě. :-)
Jak znáte houby vy?
https://1url.cz/VKoBG
10/15
Já jsem se sek pouze v jedné odpovědi - ale i tak bych se měl - jako člověk od lesa - stydět.
7/15, naštěstí houby sbírají jiní. V obchodě žampiony a hlívu poznám bezvadně.
Text příspěvku byl upraven 29.05.21 v 17:30
13/15 některé otázky byly trochu příliš napovídající, ale to neva - stejně s lupením pro jistotu nic nesbírám a svýmu tátovi konkurovat nemůžu i kdybych se přetrhla, takže se orientuju spíš na borůvky :-)
...tady na té otáčecí židli říkám....houby nebrat, nebo se zblázníte....
Já hžiby nerozumět, já cesky hžiby neumět... já netěstovat test
Alekis, dneškem aprílové počasí končí a přichází oteplení. Takhle dlouhé deštivé a chladné jaro už tu dlouho nebylo. Naposledy v r. 1995?
Encyklopedie, taková poctivá houbovka na smetaně s houskovým knedlíkem... Takhle nějak si představuji stravování v ráji.
Dudu.... už jsem ti jednou na tu tvoji houbovku odpovídal /do pěruna s takovým rájem...../ v pátek v práci hovězí na houbách a v úterý jsem byl bez žlučníku !!!!
Sírovec v trojobalu bych zkusil. Naprostá pecka je obalovaný klobouk bedly jedlé, ale naposledy jsem to jedl jako dítě. :-)
Vložit příspěvek