Filosofování pod starým mohutným dubem
Terror: u mě to samý. Ale dokážu uznat, že když to holt nešlo, tak se z toho, nepo...
keri.H: Díky!
Lenka: Jasně. A když už se z toho po..., tak aby byl papír po ruce.
Jenom postřeh, na co jsem narazila na fb. Vtipné na tom je asi nejvíc to, že si myslím, že ten člověk asi druhou sérii "největšího letošního zla" ani neviděl. Nevím, kdy by to stihl :D
"Původně jsem myslel, že to nejhorší, co letos dávali, bylo Foundation, ale potom jsem viděl The Wheel of Time, a hned jsem to přehodnotil. Potom přišlo to nejhorší. Witcher."
Nebo milovník komorního dramat :D
Text příspěvku byl upraven 19.12.21 v 13:31
encyklopedie: Já se po novém roce chystám na tři hnusárny: Obcování se smrtí, Prznitelé hrobů a Motol. :-) Není nad to začít nový rok optimisticky. :-D
Pustila jsem se do knihy Síť od Nessera a zatím to vypadá dobře. Jsem zvědavá, jajá kniha bude. Dva moji oblíbení uživatelé to hodnotily pěti hvězdičkama. :)
keri.H: Mně se to líbilo, jen inspektor Van Veeteren mi připadal takovej nemastnej, neslanej. Snad se mi někdy podaří dostat se k dalším dílům. :-)
Jeden filmovej tip. Doufám, že nezpůsobím nějakou slovní roztržku. Bavíme se o filmu.
Dnes na ČT1 ve 20:10 životopisný film Havel (2020)
Docela jsem na to zvědavej. Těším se na Martina Hofmanna. :-)
Eicherik: hmm, snad se bude líbit i tobě. Četla jsem ukázku autorovi nové knihy a za mě taky super ;)
alekis: Mám speciální svícen, který používám výhradně v den zimního slunovratu. Svíčka na něm už hoří. :-)
K slunovratu jsem si nadělil druhou anticovidovou včeličku. :-)
Text příspěvku byl upraven 21.12.21 v 15:24
Vložit příspěvek