Filosofování pod starým mohutným dubem
encyklopedie: Vím, je to jedna ze dvou sérií, které letos hodlám preferovat. Tedy pokud projde první díl. :-)
Lenka: Jsem se lekla, co jsem komu... Přitom mě jen zajímala případná Eicherikova závislost :D
Je tu někdo?
PanPredseda - Děkuji za přidání do oblíbených. Tuhle funkci jsem neznala. Holt jsem ještě neopeřené ptáče tady. :-)
Nikdo tady není. Jen vítr za skleněnou stěnou noci prohání kapky deště, jež umírají ve zbytcích sněhu... :)
Já tady jsem držte mi palce, ať to tak zůstane. Ať mě to neodfoukne. Vzala jsem si čepici, protože je zima. Třeba s ní dojdu až do cílové destinace. Ten vítr je brutální....
Děkuji, děkuji, děkuji :) ale teď to z tramvaje vypadá bezpečně :D za chvíli se to změní. Ale děkuji, děkuji, děkuji :)
Dojela jsem a jsem v bezpečí. To je snad poprvé, co jsem se těšila do práce :D ale moc jsem toho nenaspala jak foukalo, tak jsem byla furt vzhůru. Snad to dobře dopadne i zde :/
Denib, Terror: jak jsem rychle četla, tak jsem si toho nevšimla. Dobrý překlep (?)
Text příspěvku byl upraven 30.01.22 v 08:20
Lenka.Vílka: Tobě i každému, kdo někam jde, přeju úspěšnou cestu k cíli.
Fouká to teda dost, v noci vítr hýbal s okny.
Text příspěvku byl upraven 30.01.22 v 08:36
keri.H - koukám, že nejen s okny, ale i s písmenky - destilace, vízr
Terror: raději se vrhnu na kafe, ale obávám se, že tohle, případě nepřeklepu, nebudu mít kapacitu pochopit ani odpoledne :D
Lenka: Jen prostá hra se slovy. Nic v tom nehledej. ;)
Marika: Tak některá povolání holt neděli nemají. Musí se to prostě překlepat. :)
Marika: Ach ty překlepy, to je tak, když si nekontroluju, co odesílám. :)
Lenka.Vílka: Kafe je dobrý nápad. Aspoň, że pořád funguje elektřina.
Text příspěvku byl upraven 30.01.22 v 08:39
Terror - na pravidelné víkendové překlepy se dá zvyknout, pak je zase v týdnu volno
keri.H - je to fajn :-)
keri.H: Tak to je čirá zbabělost, upravit si příspěvek kvůli tak roztomilému překlepu! :)
Lenka: Ale ten nápad s kafem se mi líbí. Asi si půjdu taky vzpružit mysl.
denib: Při destilaci se nic neztrácí. I ta pára, která vzniká přece nepřestává existovat. Jak by řekl filosof: Vše je uzavřený kruh, ze kterého nic nekápne... :)
Terror: Upravuju většinou, když si toho všimnu nebo když mě někdo upozrní, taková automatická reakce. :)
Hlavně přeju, aby se to všude obešlo bez škod.
Ahoj , má niekto nejakú informáciu alebo stránku kde nájsť jestli bude, prípadne v akom stave je preklad pre knihu: Brene Brown - Atlas of the heart ? Ďakujem
Vložit příspěvek