Filosofování pod starým mohutným dubem
Marika, denib a keri.H - mám to stejně. Spousta nepřečtených knih doma a k tomu průkazka do 2 knihoven. (A ne, knihovny si nezávidí. Nezanedbávám ani jednu.)
Teď jsem vracela knihy, prostřednictvím ochotného syna, momentálně nezbytná a účinná prevence.
Předseda - pointa s koncovkou "Y" mě pobavila.
Po úspěchu Devadesátek se spekuluje o tom, že by se udělalo pokračování. První série končí v roce 1995, takže materiálu je ještě dost. A aby toho nebylo málo, dokonce se uvažuje, že by se udělaly i Osmdesátky. Scénář k nim je prý už téměř hotový. K rozhodnutí, jestli se do toho půjde, by mělo dojít během jara, aby se na podzim mohlo začít točit. :-)
Naias - píšem v slovesách. ;)
Či mi niečo ušlo? Dub je teraz zaradený medzi slovesá? "Čo robí?" "Dubí." :-D
Text příspěvku byl upraven 16.02.22 v 08:16
Aj u nás kedysi ženy chodily, smialy sa a plakaly, ale v 1953 sme to zjednodušili. Sme holt šikovnejší.
Nemocnice 5/10 :-)
Manželka 8/10. Většinou to střílela bez nápovědy. :-D
Text příspěvku byl upraven 16.02.22 v 18:33
Já už jsem myslel, že Eicherik dělal dva kvízy. Jeden ze znalosti Nemocnice na kraji města a druhý ze znalosti manželky. :-D
Mám jeden knižní tip: V Luxoru i v KD mají skladem knihu Vyšlapaná čára (od Sary Baume, autorky knihy Jasno Lepo Podstín Zhyna) za báječných 89 Kč. Dneska jsem si ji ulovila a koupila druhou jako dárek…
Na Jasno lepo podstín zhyna se hodně těším. :-) Naštěstí máme v pražské knihovně hodně výtisků. :-)
Text příspěvku byl upraven 17.02.22 v 19:55
Eicherik: Tak to máte štěstí. U nás ji nemají a v Praze už nová moc není k dostání. Jsem zvědavá, co na ni řekneš/napíšeš :)
KristinTj: Nejhorší je, že bych ji mohl mít už zítra, ale naplánoval jsem si výluku veřejné knihovny. :-) Ale mám slabou vůli. :-D
Každopádně ji mám v pomyslném žebříčku "chystám se číst" hodně vysoko. :-)
Pátého března budou v telce dávat Modeláře. Jenom říkám ... nejlepší český film, který jsem měla možnost v poslední době vidět :)
Vložit příspěvek