Hádejte autory:)
Marthas: Jak ses ptala, kdo předpověděl svou smrt, zařadil bych tam třeba Ruperta Brooka, který v básni Voják předpověděl okolnosti své smrti s až děsivou přesností...
To Hun: Škoda, že to neprověří statistici... Na ty suchary, asi příliš zajímavé téma...
Jinak díky, ale nezaplevelujme jim to tu, neb přijde wooddy a urve nám hlavy.-)
když jsme u té předpovědi smrti -Vojtěch Dyk - Devátá vlna.
.....sleduji vaše komentáře na tomto foru, někdy se chytám, ale jste asi dost elitářský spolek. v dobrém.
Jarca- to nebude tak žhavý, ti největší experti, se nám jaksi ztratili- Kde je encyklopedie??? a jinak pána spisovatele všichni znáte, a možná jste ho i volili.
To marketalore. To mi evokuje Václava Havla, ale pochybuju o tom, že by sedělo to ostatní... Krom toho krimu v tomto případěě politickém...
Havel rozhodně nepsal erotické povídky z lékařského prostředí. Kromě toho MarkétaLore mu nemůže přijít na jméno, takže to bude spíš nějakej zasloužilej komundíra.
To woodward: Však jsem říkala, že tam sedí jen kriminál, ale co byl to jen tip....-)
Asi nemá cenu reagovat ani, protože to bylo samozřejmě mimo, až se divím, ale prozradit vám víc, tak vám rovnou můžu říct jméno. Možná vás Matou ty povídky z lékařského prostředí, protože se neví, že něco takového vůbec napsal, a přitom je to škoda.
Ak vylúčime slovenských prezidentov - spisovateľov , neviem, či Klaus niečo erotické napísal.
woodwarde, samá voda samá voda, asi by to chtělo povolat někoho chytřejšího. Binýsek, encyklopedie?? ten by mohl vědět... a přitom těch zavřených lékařů bylo tak málo.
já jsem s jedním lékařem, co byl v base, pracoval na brigádě v mitasce, ale spisovatel to nebyl.
teda, a přitom veřejně známá, aktuální osoba. i když známá ne jako spisovatel. Už jsem vám napsala, že je to lékař a politik, ale jaksi na to nereagujete.
kdybych vám napsala, že to je strašně šikovnej člověk, tak mi to uhádnete hned. Tak se dohodněte.
MarkétaLore - to je ano nebo ne? Pokud ano, tak jsem rád, že Marthas byla o 10 vteřin rychlejší a nemusím nic vymýšlet.
Vložit příspěvek